29 / 03 / 2024

Tema İstanbulun içindek iokul

Tema İstanbulun içindek iokul

Türkiye’nin alanlarında sembol olan iki kurumu, Tema İSTANBUL’da buluştu. Türkiye’nin en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL, yine Türkiye’nin en köklü ve en iddialı eğitim kurumu Türkiye Eğitim Derneği (TED) ile anlaştı.

Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur işbirliğiyle hayata geçirilen Tema İstanbul projesi, Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde yer alıyor. İşte Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon...

İzmir Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’nın temeli atılıyor!

Karşıyaka Belediyesi, prestij projelerinden ‘Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’ için ilk kazmayı vuruyor.

Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la ortaklık yapacak!

Dubai merkezli Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la masaya orturdu. Dubai Emiri Al Maktoum’un yakından ilgilendiği 1.2 milyar TL’lik projede, %50 ortaklık için görüşülüyor

Tema İstanbul yılbaşı etkinliği 29 Aralık'ta!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL, yeni yılı Tema İstanbullularla kutluyor.Tema İSTANBUL meydanında düzenlenecek yeni yıl etkinliği 29 Aralık 2015 Salı günü gerçekleşecek.

Tema İstanbul'da 3 bin 531 konutun yüzde 85'i satıldı!

Mesa, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, KanturAkdaş Ortak Girişim Grubu'nun Atakent'te 24 ay gibi kısa bir sürede tamamladığı Tema İstanbul projesinde 3 bin 531 konutun yüzde 85'i satıldı.

Tema Yapı Malzemeleri iş süreçlerini yeniden belirledi!

Tema Yapı Malzemeleri, sektöre örnek olacak referans bir projeyi hayata geçirdi. Şirket, 72 maddeden oluşan çalışma kural ve prensipleriyle iş süreçlerini yeniden belirledi.

Tema İstanbul'da konutların yüzde 85'i satıldı!

1 Ağustos'tan itibaren yerleşimin başlayacağı Tema İstanbul'da konutların yüzde 85'i satıldı. 2 yılda 3 bin 45 konutun satıldığını belirten proje ortakları, "Bu yüksek satış oranında konutları zamanında teslim etmemiz etkili" dedi.

Tema Banyo bedensel engelliler için özel ürün grubu tasarladı!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

ViaSea Tema parkını 2 günde 10 bin kişi ziyaret etti!

Via Properties'in Vialand'den sonra ikinci tema park yatırımı olan ViaSea kapılarını açtı. Parkta 2 günde 10 bin kişi ağırlandı.

Tema Banyo'dan engelliler için özel banyo tasarımları!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

En iyi karma proje ödülü bizim, ev sahipliği sizin! Tema İstanbul!

Artaş-Öztaş-Mesa-Kantur İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Tema İstanbul 1 milyon 550 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. "En iyi karma proje ödülü bizim, ev sahipliği sizin!" Tema İstanbul! sloganıyla satışlarına devam ediyor.

TED Koleji yeni okul için Tema İstanbul'la anlaştı!

Tema İstanbul, köklü eğitim kurumlarından Türkiye Eğitim Derneği (TED) ile uzun süredir yürüttüğü görüşmeleri sonuçlandırdı. TED, yapılan işbirliği anlaşması kapsamında, yeni okulunu Tema İstanbul'da kurma kararı aldı.

TED’in yeni koleji, Tema İstanbul projesinin içinde kurulacak!

Tema İSTANBUL, yine Türkiye’nin en köklü ve en iddialı eğitim kurumu Türkiye Eğitim Derneği (TED) ile anlaştı. TED’in yeni koleji, Tema İSTANBUL projesinin içinde kurulacak. TED Koleji, 2015–2016 öğretim yılında Tema İSTANBUL’da ders başı yapacak...

Tema İstanbulun içindek iokul Haberi

Tema İstanbulun içindek iokul

TED’in yeni koleji, Tema İSTANBUL projesinin içinde kurulacak. TED Koleji, 2015–2016 öğretim yılında Tema İSTANBUL’da ders başı yapacak.


Türkiye’nin sektörlerinde en iddialı kuruluşları MESA, AVRUPA KONUTLARI, ÖZTAŞ ve KANTUR-AKDAŞ ortaklığı ile İstanbul Atakent’te yükselen Tema İSTANBUL, sunduğu eşsiz avantajlara bir yenisini daha ekledi. Dünyanın sayılı karma projeleri arasında gösterilen Tema İSTANBUL, sunduğu eğitim imkanları ile de rakipsiz olduğunu ortaya koydu. Tema İSTANBUL, köklü eğitim kurumlarından Türkiye Eğitim Derneği (TED) ile uzun süredir yürüttüğü görüşmeleri sonuçlandırdı. TED, yapılan işbirliği anlaşması kapsamında,  yeni okulunu Tema İSTANBUL’da kurma kararı aldı. Tema İSTANBUL’da yaşayacak aileler, çocuklarını ülkenin en iddialı eğitim kurumu TED Koleji’nde okutma şansını yakaladı.


“Tema İSTANBUL’lu çocuklar TED Kolejli olacak”


Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan, Türkiye’nin master planlı ilk özel sektör projesini hayata...