26 / 04 / 2024

Tema Word ne zaman açılacak 

Tema Word ne zaman açılacak 

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul Bahçe projesi 500 milyon TL yatırım değerine sahip. Tema İstanbul Bahçe daire fiyatları 509 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul 2'de 9 aya varan vade fırsatı! 

Tema İstanbul 2 projesinden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde 9 aya varan vade ile ödeme fırsatı sunuluyor. Peki Tema İstanbul 2 projesi 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Temaşehir Konya" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Wonderland Eurasia giriş ücreti ne kadar?

Wonderland Eurasia yarın açılıyor. 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda kurulan tema parkın giriş ücretleri belli oldu. Peki Wonderland Eurasia giriş ücreti ne kadar?

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Tema İstanbul son durum!

Satışların devam ettiği Tema İstanbul'da son 50 daire kapsamında çeşitli fırsatlar sunuluyor. Peki Tema İstanbul son durum ne?

Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri!

Tema İstanbul Bahçe projesinde fiyatlar 509 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri ne zaman?

TEMA İstanbul Bahçe ne zaman teslim?

Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen TEMA İstanbul Bahçe projesi 363 daireden oluşuyor. Peki TEMA İstanbul Bahçe ne zaman teslim?

Tema İstanbul Bahçe ev fiyatları!

Tema İstanbul projesinin ikinci etabı Bahçe bugün yapılan lansmanla satışa çıktı. Tema İstanbul Bahçe ev fiyatları ne kadar?

Tema World Atakent ne zaman açılacak?

Zengin peyzaj alanları, sayısız oyun fırsatları, park ve bahçelerin yer aldığı Tema World 2020 yılında açılacak.

Tema İstanbul Bahçe fiyat listesi!

Halkalı'da yer alan Tema İstanbul Bahçe projesinde satş süreci başladı. 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerinin yer aldığı projede fiyatlar metrekare birimi üzerinden hesaplanıyor. Peki Tema İstanbul Bahçe fiyat listesi ne kadardan başlıyor?

Temaşehir Konya satışları başladı mı?

60 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen Temaşehir Konya satışları başladı mı? Temaşehir Konya satışları ne zaman başlayacak?

Temaşehir Konya'nın tasarımı gün yüzüne çıkıyor!

Emlak Konut GYO’nun Anadolu’daki konut atağının en önemli adımlarından Konya Meram’daki ‘Temaşehir Konya’ projesinin tasarım detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Temaşehir, Konya’daki ilk ve tek gelir paylaşım modeliyle yapılan proje olacak.

İşte Temaşehir Konya projesinin görselleri!

Temaşehir Konya projesinin tasarım detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Temaşehir, Konya’daki ilk ve tek gelir paylaşım modeliyle yapılan proje olarak yatırımcılara sunuluyor. Projenin lansman tarihi önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Tema Word ne zaman açılacak  Haberi

Tema Word ne zaman açılacak 

Toplam  363 daireden meydana gelen Tema İstanbul Bahçe Evleri'nde 1+1'den, 4+1 seçeneklerine kadar konut tipleri sunuluyor. 
 

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul Bahçe projesinde konut alanları 79 ile 216 metrekare arasında değişiyor. 
 

Tema İstanbul Bahçe daire fiyatları 509 bin TL'den başlıyor. Anahtar teslimlerin Haziran 2019'da gerçekleşeceği Tema İstanbul Bahçe 500 milyon TL yatırım değerine sahip. 
 

Projede yer alan 388 bin metrekare alanda yer verilen Tema World eğlence parkı 2020 yılında faaliyete girecek. 
 

Tema İstanbul Bahçe'de  ayrıca Bahçeşehir Koleji Tema İstanbul’daki kampüsünde anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi ile Fen ve Teknoloji Lisesi yer alacak. 
 

Tel : (0212) 970 00 00  
Web: http://www.temaistanbulbahce.com/ 


Pınar DOĞAN...