26 / 04 / 2024

Temel gıda ürünleri

Temel gıda ürünleri

CHP Niğde Milletvekili Gürer, TBMM komisyonuna temel gıda ürünlerinde KDV’den bütünüyle vazgeçilmesi talebinde bulundu.

İstanbul'da temel gıdaya yüzde 25 indirim geldi! Ramazan ayı boyunca geçerli olacak!

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Faruk Güzeldere yaptığı açıklamada İstanbul PERDER üyesi marketlerde, temel gıda ürünleri öncelikli olacak şekilde ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe yüzde 25'e ulaşan indirim yapacaklarını müjdeledi.

ŞOK markette bugün hangi ürünlerde indirim var? ŞOK'ta tekstil, elektronik ve gıda ürünlerinde indirim!

ŞOK'ta bugün hafta sonu indirimi devam ediyor. Bugün, ŞOK markette beyaz eşyadan, gıda ürününden tekstile kadar birçok üründe indirim fırsatı!  

BİM 6-9 Şubat 2024 Aktüel Kataloğu yayınlandı! Uygun fiyatlı seçili ürünler ve indirim fırsatları bu hafta BİM'de!

BİM 6-9 Şubat 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Farklı kategorilerde onlarca ürün fırsatı sunan BİM'de 6-9 Şubat 2024  kataloğunda yer alan seçili elektronik ürünler, atıştırmalıklar ve temel gıda ürünleri bulunuyor.

BİM'den 2-7 Şubat 2024 aktüel kataloğu! Kumtel Mini Fırın 1.099 TL, Kumtel Çift Yönlü Isıtıcı - 629 TL

BİM 2-7 Şubat 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı .Farklı kategorilerde onlarca ürün müşterileri ile buluşuyor. 2-7 Şubat 2024 BİM kataloğunda yer alan seçili elektronik ürünler, atıştırmalıklar ve temel gıda ürünleri yer alıyor. 

BİM'den 2 Şubat 2024 aktüel kataloğu! 2 Şubat'ta BİM'de Fakir dik süpürge 999 TL, Kaşmir halı 799 TL...

BİM  2 Şubat 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Buna göre, farklı kategorilerde onlarca ürün cuma günü müşterileri ile buluşacak. 2 Şubat 2024 BİM kataloğunda yer alan seçili elektronik ürünler, atıştırmalıklar ve temel gıda ürünleri bulunuyor.

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu! BİM'den seçili ürünler ile temel gıda, elektronik ürünlerde cazip fırsatlar...

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Buna göre, farklı kategorilerde onlarca ürün salı günü müşterileri ile buluşacak. 30 Ocak 2024 BİM kataloğunda yer alan sütlü ve bitter çikolatalı atıştırmalıklar ile temel gıda ürünleri bulunuyor.

İğneden ipliğe zam geliyor! Zam gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak! İşte o ürünler...

Elektrik zammı fabrikaların üretim maliyetini yükseltti. Başta temel gıda ürünleri olan şeker, un, ekmek, makarna, yağ olmak üzere beyaz eşyadan ayakkabıya, tekstilden temizlik malzemelerine kadar iğneden ipliğe hemen her ürüne zam yağacak. İşte zam gelmesi beklenen ürünler...

90 adet üründe dev kampanya! Migros'ta zeytinyağı, ayçiçek yağı, un ve salça fiyatları dip yaptı!

Migros Market Temel Gıda Ürünleri'ne indirim kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında 90 adet ürün indirime girdi. İşte indirme ilişkin tüm detaylar...

Markete gidin sepeti elinize alın ve hemen o ürüne koşun. Et, şeker, un, süt değil ama çok değerli. Son yılların en ucuz

Enflasyon en fazla gıda ürünlerini vurdu. Bu nedenle vatandaşlar daha ucuz gıda ürünleri neredeyse orayı tercih ediyor. Gıdada son yıllarda fiyatı çok artan bir üründe marketlerden biri ciddi oranda indirim yaptı.

Gıda ürünlerine sürpriz indirim kararı! Bugün resmen başladı! Aklınızı başınızdan alacak!

Ekonomideki kötü gidişat, yüksek enflasyon ve dolar kurunun her geçen gün artması nedeniyle gıda fiyatları da artmaya devam ediyor.  Bu kapsamda, market ve gıda sektörüne yönelik bir kampanya düzenleyen TEB, bu alanda yapılacak harcamalarda tam 300 TL indirim sağlayacağını duyurdu.

TMO indirimli temel gıda ürünlerini listeledi! 5 kilo ayçiçek yağı 135 TL'ye düştü!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) indirimli perakendelerini yayımladı. Bu kapsamda ayçiçek yağı, pirinç, mercimek gibi ürünler indirimli fiyatlarla satışa sunulacak. İşte güncel fiyat listesi...

Benzin, peynir, süt ve yağdan sonra ona da zam geldi.. Eve geldiğinde fazla para ödeyeceksiniz

Türkiye'de başta benzin olmak üzere süt ve yağ gibi temel gıda ürünlerine zam geldi. Ancak zam gelen çok önemli bir ürkün daha var. Eve geldiğinde şaşırmamanız için bakmanız gerekiyor.

TOBB Tarafından Güncellenen Buğday ve Arpa Fiyatları Ne Kadar? Zam Gelen Hububat Ürünleri İşte Listede

TOBB tarafından buğday ve arpa fiyatları güncel olarak açıklandı. Buğday ve arpa fiyatları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından belirlenmeye devam ediyor. Temmuz ayında zamlanan birçok gıda ürünün arasında arpa ve buğday da yer aldı. İşte güncel arpa ve buğday fiyatları…

Temel gıda ürünleri Haberi

Temel gıda ürünleri

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) komisyonunda temel gıdalardan KDV’nin kaldırılması yönünde bir kanun teklifi verdi. “Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” adı altında verilen kanun teklifi ile temel gıda ürünlerindeki KDV’den tamamen vazgeçilmesi, KDV’nin hiç alınmaması talep edildi.

Meclis Plan ve Bütçe komisyonunda, “Teklif ile, temel gıda maddelerinden KDV alınmaması amaçlanmaktadır.” özetiyle CHP’li Gürer tarafından sunulan kanun teklifinde 25 Ekim 1984 tarihli ve 3 bin 65 sayılı Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi gerekçesi ile beraber ekte sunulmuştur” ifadelerine yer verildi. 

Öte yandan söz konusu kanun teklifinin genel gerekçesi ile ilgili bilgi paylaşılırken, madde gerekçeleri ve kanunun değiştirilmiş şekli şöyle örneklendirildi:

MADDE GEREKÇELERİ

Madde 1- Enflasyonda yaşanan...