24 / 04 / 2024

Temelöz İnşaat adres

Temelöz İnşaat adres

Temelöz İnşaat Reklam Danışmanlık Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Temel tarafından kuruldu. 

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Temel Elektronik İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Elektronik İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Yıldız tarafından kuruldu.

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Parmaksız tarafından kuruldu.

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasan Ay ve Murat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

İnceöz İnşaat Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

İnceöz İnşaat Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi Çekmeköy'de Tevfik Akyol tarafından kuruldu.

Famer Öz İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Famer Öz İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Fatih Özbilici ve Meriç Özbilici ortaklığında kuruldu.

Ysr Öz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ysr Öz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ysr Öz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Temelöz İnşaat adres Haberi

Temelöz İnşaat adres

Temelöz İnşaat Reklam Danışmanlık Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Temel tarafından kuruldu. 

Temelöz İnşaat Reklam Danışmanlık Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Temelöz İnşaat Reklam Danışmanlık Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres:Kemal Türkler Mahallesi Osmangazi Cad.No:49/12 Sancaktepe