18 / 04 / 2024

Temiz Enerji Günleri uğur kılıç

Temiz Enerji Günleri uğur kılıç

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü’nün bu yıl 4’ncüsünü düzenleyeceği Temiz Enerji Günleri (TEG) etkinliğine konuşmacı olarak katılarak “Türkiye’de Güneş Enerji Potansiyeli ve Yatırımlar” hakkında konuşacak.

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacak! 

TCDD Taşımacılık AŞ, 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacağını duyurdu. İşte o açıklama ve ayrıntılar...

ABD, temiz enerji için 20 milyar dolarlık finansman açıkladı!

Başkan Biden önderliğindeki ABD, temiz enerji yatırımlarını desteklemek amacıyla 20 milyar dolarlık yeni finansman imkanını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

Migros’ta indirim günleri devam ediyor! Patlıcan 19,90 TL, tereyağı 105 TL, siyah zeytin 15 TL...

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden biri olan Migros’ta indirim günleri devam ediyor. Migros’ta Patlıcan 19,90 TL’ye, tereyağı 105 TL’ye, siyah zeytin 15 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirime girdi? Sizin için derledik...

Koçtaş’ta hazır mutfak dolaplarında fırsat günleri başladı! İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta hazır mutfak dolaplarında fırsat günleri başladı! Mevcut fiyatlara yüzde 15 indirim de sepette yapılıyor. İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi…

Skoda 10 Superb modeliyle karşınızda! Fırsat günleri bitmeden değerlendirin! İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi…

Skoda 10 Superb modeliyle karşınıza çıkıyor. Fırsat günleri bitmeden değerlendireceğiniz modellerin özellikleri ve fiyat listesini sizler için derledik. İşte detaylar…

TOKİ'nin 2023 il il kura günleri açıklandı! Peş peşe yapılacak 6-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ kura takvimi yeni yılla beraber güncellendi. TOKİ'nin 2023 il il kura günleri açıklandı! Peş peşe yapılacak 6-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

EYT'li olmadan prim günleri yanabilir! Sahte sigortaya dikkat

Milyonlarca kişi EYT düzenlemesini iple çekmekte. Geçmişte ailesinin yanında birkaç gün sigortalı yapılan kişilerin primlerinin mercek altına alındığı öne sürüldü. 'Sahte sigorta' yapan kişilerin prim günleri iptal olabilecek.

Altınbaş'ta halk günleri başladı! Tüm altın takılarda büyük fırsat! 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta halk günleri başladı. Tüm altın takılarda kaçırılmayacak büyük fırsat indirimi başladı. Peki altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş halk günleri 2 Kasım 2022 fiyat listesi.

Altınbaş'ta indirim günleri başladı! Yüzde 35'e varan büyük fırsatı kaçırma! Altınbaş 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta indirim günleri başladı. Kolyeden yüzüğe küpeden bilekliğe her istediğiniz altın ve pırlata takılarda yüzde 35'e varan indirim kampanyasını kaçırmayın! İşte Altınbaş 26 Ekim 2022 fiyat listesi.

Porland Ekim fırsat günleri: indirimlere ek yüzde 20 artı yüzde 10 indirim! Porland 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Porselen üretiminde sektör devi haline gelen Porland ekim ayında ‘Ekim Fırsat Günleri’ kampanyası kapsamında tüm indirimlere ek sepette yüzde 20 artı yüzde 10 indirim yaptı. İşte ayrıntılar..

Altın indirim günleri başladı! Altın indirim çadırı nerede? İşte 2022 Altın indirim çadırı!

13.Geleneksel Altın ve Pırlanta Çadır günleri başladı. Vatandaşlar ise altın indirim çadırı nerede? sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki 2022 altın indirim çadırı nerede?

Temiz Enerji Günleri uğur kılıç Haberi

Temiz Enerji Günleri uğur kılıç


Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü’nün bu yıl 4’ncüsünü düzenleyeceği Temiz Enerji Günleri (TEG) etkinliğine konuşmacı olarak katılarak “Türkiye’de Güneş Enerji Potansiyeli ve Yatırımlar” hakkında konuşacak.


İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü tarafından 2011 yılından bu yana yeni ve temiz enerji teknolojileri konusunda farkındalık yaratmak için düzenlediği Temiz Enerji Günleri (TEG), 28-29 Nisan 2014 tarihlerinde İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Akademisyenler, enerji sektörünün önemli isimleri ile Enerji Bakanlığı’ndan konuşmacıların katılacağı etkinlikte temiz enerji konusu tüm detaylarıyla ele alınacak.



Merkezi Çin’de bulunan ve 2013 yılını pazar lideri olarak kapatan dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, etkinliğin ikinci gününde düzenlenecek olan panele konuşmacı olarak katılarak “Türkiye’de Güneş Enerji Potansiyeli ve Yatırımlar” hakkında bilgi verecek.



Ayrıca...