27 / 04 / 2024

teoman cihangir

teoman cihangir

Şarkıcı Teoman, Ayşe Kaya ile kıyacağı nikahın ardından, Cihangir'de yeni ev arayışlarına girdi. Teoman yeni ev için 1 milyon liraya kadar parayı gözden çıkardı.

Mustafa Teoman Gürgan nerede doğdu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Teoman Gürgan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Mustafa Teoman Gürgan ile ilgili merak edilenler...

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi KArtal'da yapıldı.

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Şeref Karabaş tarafından kuruldu.

My Cihangir İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Cihangir İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Murat Şahbaz ve Yaşar Turan ortaklığında kuruldu.

Orhan Pamuk'un yaşadığı Cihangir'deki Taray Apartmanı yıkılıyor! 50 yıllık apartmanda tahliye süreci başladı!

Cihangir Zindan Sokak'ta yer alan 50 yıllık Taray Apartmanı 'Kentsel Dönüşüm Yasası' kapsamında yıkılıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Didem Kınalı, Cihangir'den ev aldı!

Oryantal Didem Kınalı, Cihangir’de 1.5 milyon TL’ye bir konut satın aldığını duyurdu. Kınalı, "Son kuruşuma kadar verdim. İçini çalıştıkça yaptıracağım" dedi.

Melisa Şenolsun Cihangir'e taşındı!

Son olarak Masumlar Apartmanı'nın kadrosuna katılan oyuncu Melisa Şenolsun Cihangir'e yerleşti.

İnşaat Yüksek Mühendisi Teoman Ortaçdağ vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Teoman Ortaçdağ hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi açıldı!

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından açıldı.

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

Cihangir'de 48.8 milyon TL'ye icradan satılık ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beyoğlu ilçesi, Cihangir mahallesinde bulunan 217 metrekarelik evi satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 48 milyon 819 bin 444 TL olarak belirlendi.

Teoman Sancar: Denizli Acıpayam'daki konut sorunu çözülmeli! 

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, 20 Mart 2019’da meydana gelen 5,5’lik depremle evleri yıkılan ve konteynerde yaşayan vatandaşları ziyaret etti. Sancar, Acıpayam'daki konut sorununun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirtti...

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cihangir 2 şubesi açıldı!

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cihangir 2 şubesi bugün 11 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

teoman cihangir Haberi

teoman cihangir


Fotoğraf sanatçısı Ayşe Kaya ile evlenecek olan Teoman, uzun yıllardır kopamadığı Cihangir'den yeni ev bakıyor. Yeni evleri için 1 milyon lirayı gözden çıkaran Teoman  ve Ayşe Kaya Les Ottomans Hotel'de sade bir düğünle dünya evine...