24 / 04 / 2024

tepe home ithalat

tepe home ithalat

2015 Mayıs ayında yerli mobilya üreticilerini koruma adına Türkiye’ye getirilen tüm ev ve bahçe mobilyalarına getirilen yüksek orandaki ek vergi, Tepe Home’un üretim kapasitesini arttırarak mobilya ithalatını yüzde 50 ye yakın azaltmasını sağladı.

Tepe Home’da yüzde 20’ye ek yüzde 20 indirim!Dev kampanyayı sakın kaçırmayın! 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tepe Home’da yüzde 20 indirime ek yüzde 20 indirim sizleri bekliyor. Koltukta, konsollarda, yemek masalarında, koltuklarda, dolaplarda geçerli muhteşem fiyatlar için acele edin. İşte, Tepe Home 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammed A.M.A. Al-Khazaalı ve Mohanad A.S. Alderı ortaklığında kuruldu.

Evlenecek Çiftler Dikkat! Mobilyalara yüzde 200 zam geldi! İşte İkea, Doğtaş ve Bellona... 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Mart ayı enflasyonuna göre en çok artış gösteren gruptan birisi de ev eşyaları oldu! Düğün paketleri yüzde 200'den fazla zamlandı. Peki, Doğtaş'ta, Bellona'da, İkea'da, Vivense'de, Mondi Home'da ve Tepe Home'da mobilyalar ne kadar? İşte 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Decoke Home Emlak E-Ticaret Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Decoke Home Emlak E-Ticaret Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soner İnce tarafından açıldı.

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ishaq Ibrahım Abu Ayyash tarafından kuruldu.

Modern Home İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Modern Home İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Saeıd Barzegarpour tarafından kuruldu.

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

Tepe Home yeni mağazalar açmak için düğmeye bastı!

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan yaptığı açıklamada, "Güçlü olduğumuz perakende mağazacılık alanında yeni satış noktaları açmaya devam edeceğiz" dedi.

Avrupa Home Gayrimenkul Ve Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Home Gayrimenkul Ve Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Yegengil ve Rasoul Narımanı Zamanabadı ortaklığında kuruldu.

Orhan Koral: 'Arsa' yatırımda güvenli liman oldu!

Bilkent Holding'in Tepe İnşaat, Tepe Home (Mobilya), Bilkent Otel şirketlerinin Grup Başkan Orhan Koral, gayrimenkul maliyetlerindeki artışın konutta geri dönüşleri ortalama 26-27 yıla çıkardığını söyledi.

Tepe Home Panora AVM mağazası açıldı!

Tepe Home Türkiye'de 17 Ankara'da ise 6. mağazasını Panora AVM'de hizmete açtı...

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

tepe home ithalat Haberi

tepe home ithalat

2015 Mayıs ayında yerli mobilya üreticilerini koruma adına dünyanın çeşitli ülkelerinden Türkiye’ye getirilen tüm ev ve bahçe mobilyalarına getirilen yüksek orandaki ek vergi, Tepe Home’un üretim kapasitesini arttırarak mobilya ithalatını %50 ye yakın azaltmasını sağladı.


Konuyla ilgili geçen bir yılı değerlendiren Tepe Home Genel Müdürü Aykut Coşkan aşağıdaki açıklamalarda bulundu.



Mobilya sektörü her yıl düzenli olarak ihracat hedeflerini arttırıyor. Sektörel olarak 2 milyar doların üzerinde ihracat hedeflereyerek ilerleniliyor. İthal vergi oranlarına gelen ek ödemeler ile ithalat oldukça azaldı. Türkiye’de cari açık vermeyen ve üzerine her yıl ortalama 1,3 milyar dolar cari fazla veren tek sektörüz. Biz Tepe Home olarak, mobilyalarının yaklaşık %80’i kendi üretim tesislerimizde üreten bir markayız. Kalan %20’lik mobilya ürün gamı ise çeşitli ülkelerden ithal edilmekteydi. Hükümet tarafından açıklanan...