19 / 04 / 2024

tepe inşaat nar life örnek daire

tepe inşaat nar life örnek daire

29 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Narlife Konutları'nda 1 oda 1 salon daireler 270 bin liradan satışa sunuluyor. Maltepe Nar Life ulaşım bilgisine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz...

Tepe İnşaat Nar Life örnek daire!

609 adet daireden oluşan Nar Life Konutlarında banka kredisi kullanılabiliyor. Nisan 2015'de teslim edilek olan Tepe İnşaat Nar Life örnek daire görselleri haberimizin devamında yer alıyor....

Tepe İnşaat Nar Life örnek daire!

Tepe İnşaat Nar Life örnek daire görselleri projeyi merak edenler için haberimizde yer alıyor. 3 blok halinde yükselen Narlife Konutlarında teslimler 2015 yılının Nisan ayında gerçekleşecek...

Nar Life Maltepe adres!

Nar Life Maltepe adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplam 609 adet konuta yer verilen ve Tepe İnşaat imzası ile yükselen projede daire fiyatları 203 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Nar Life Maltepe vaziyet planı!

Nar Life Evlerinde daireler 183 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Nar Life Maltepe vaziyet planı görselleri haberimizde yer alıyor...

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Diyarbakır'da 1 milyar 150 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Kayapınar'da 1 milyar 150 milyon TL bedelle arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştirecek.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesinin inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde bitirilmesi planlanan İzmit Çınar Evler projesinin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 17'ye ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 17 seviyesine geldi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 10'a ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 10 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 8'e ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 8 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 7 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor!

28 Aralık tarihinde temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor....

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Halk GYO Şekerpınar B blok inşaat yapı sözleşmesi güncellendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kocaeli ili, Şekerpınar ilçesinde yer alan,  kiralama ve/veya satışına yönelik pazarlama süreci devam eden, Halk Ofis Şekerpınar (B Blok) projesinin, inşaat yapı ruhsatı geçerlilik tarihi 16 Temmuz 2025 olarak güncellendi...

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap'ın inşaatı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya'nın Karapınar ilçesinde, 3. etapta hayata geçirilecek olan 317 konutun inşaatı başladı.

tepe inşaat nar life örnek daire Haberi

tepe inşaat nar life örnek daire

Maltepe Nar Life ulaşım bilgisine geçmeden önce projeden bahsedelim. İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de 3 blok şeklinde yükselen Narlife projesi Tepe İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 



Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabilen Narlife Konutları'nda daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede dairelerin alan büyüklükleri 39,92 metrekare ile 158,59 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 



Maltepe Narlife fiyat listesi 


1+1 daireler 270 bin liradan,

2+1 daireler ise 363 bin liradan satışa sunuluyor. 


Tepe İnşaat Nar Life ne zaman teslim?Konut teslimlerinin Nisan 2014'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Narlife Maltepe'nin sosyal olanakları arasında  açık ve kapalı havuzlar, çocuk havuzu, fitness salonu, market, kafe, sauna, çocuk oyun alanı, 889 araçlık kapalı otopark yer alıyor. 


Maltepe Nar Life ulaşım!


Maltepe Nar Life ulaşım: Başıbüyük Mah. Emek Cad. No.281 Maltepe-İSTANBUL


Nar Life iletişim:

Telefon: 444 4 627

Web...