19 / 04 / 2024

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.



Yayalar ve Kavakpınar Spor Kompleksleri’nden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi de tamamlandı. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere gçre, Güllübağlar Mahallesi, Nevruz Sokak’ta inşa edilen komplekste artık son işlemler yapılıyor. Toplam 1.767 metrekare büyüklüğe sahip iki katlı kompleksin alt katında fitness ve pilates salonları; üst katında ise basketbol salonu bulunuyor. 

Kompleksin hemen yanına açık futbol sahası ve çocuk parkı da inşa edildi. Güllübağlar Spor Kompleksi, yapımları yeni tamamlanan ve hizmete girmeyi bekleyen Yayalar ve Kavakpınar Spor Kompleksleriyle sporseverlere kapılarını açık tutan Sülüntepe Şehit Burhan Öner, Esenler Yalçın Aran, Yeşilbağlar Novi Pazar ve Dolayoba Spor Kompleksleri’nden sonra belediyenin kazandırdığı 7. spor kompleksi olmuş oldu.

“Spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz”

Şehrin genç nüfusuna dikkat çeken Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin konuyla ilgili olarak, “Her geçen gün sporseverlerin artması bizlere büyük mutluluk veriyor. Bunu görmek bize de çalışma motivasyonu sağlıyor. Şehrimizde spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz. Gençlerimizin bu salonlarda yetişip ülkemizde hatta dünya çapında çok büyük sportif başarılar elde edeceğine inanıyorum. Onları geleceğe hazır hale getirmek için spor komplekslerinin sayısını artırmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!


Geri Dön