20 / 04 / 2024

Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatı tam gaz!

Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatı tam gaz!

Kente yeni yatırımlar kazandırmaya devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, proje kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’ne spor salonu ve yüzme havuzundan meydana gelen dev bir spor kompleksi yapılıyor. Dev spor kompleksinin içerisinde bir adet tam donanımlı spor salonu bir adet de yüzme havuzu yer alacak. 

BASKETBOL VE VOLEYBOL SAHASI

Zeminde 1070 metrekare alana sahip olacak olan dev spor salonunun toplam kullanım alanı, 1.590 metrekare olarak belirlendi. Yapının zemin katında Fiba onaylı pvc zemin kaplamalı basketbol ve voleybol kombine müsabaka sahası bulunacak. Yapının bu katında A ve B takımı soyunma odaları, 250 koltuklu tribün, büfe, görevli odaları, antrenör odası, hakem odası, iki adet antrenman potası ve teknik ihtiyaç odaları yer alacak.

3 ADET SALON

Yapının birinci katında ise 3 adet spor salonu yer alacak. Bu katta bir numaralı 30,00 çarpı 5,70 ölçülerinde çok amaçlı spor salonu bulunacak. 3. salonda güreş, karete, teakwando, judo, fitness ve plates gibi sporlar için alternatif mekân olarak kullanılacak.


Geri Dön