19 / 04 / 2024

Akyazı Spor Kompleksi'nin inşaat süreci görüşüldü!

Akyazı Spor Kompleksi'nin inşaat süreci görüşüldü!

Trabzonspor'un yeni sezonda maçlarını oynamayı planladığı Akyazı Spor Kompleksi'nin inşaat süreciyle ilgili toplantı yapıldı. Toplantıda kompleksin inşaat süreci tartışıldı. Toplantı Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün koordinasyonunda gerçekleşti.



Trabzonspor Akyazı Müşavir Firma Toplantı Salonu’nda Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıya Trabzonspor’u temsilen Akyazı Spor Kompleksi’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk ve Proje Danışmanı Hamza Ertunga katıldı. Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Çolak,  TOKİ  Başkan Yardımcısı Orhan Yüce, TOKİ İnşaat Daire Başkanı ve uzmanları, TİSKİ Genel Müdürü, Elektrik ve Doğalgaz firma temsilcileri, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı ve mühendisleri, müşavir firma yetkilileri ve Müteahhit Firma Sahibi Ahmet Sarıdağ da hazır bulundu.


Yapılan değerlendirmede, karayolu yol bağlantıları, elektrik hattı, doğalgaz bağlantısı, içme suyu ve atık su gibi konularda kurumların koordineli çalıştığı ve belirtilen sürelerde imalatların hazır olacağı bilgisi verildi. Diğer taraftan müteahhit firma ile öncelikli stadyum imalatları olmak üzere kompleksin inşaat süreci ve değerlendirmeleri yapıldı.


Sözcü


Geri Dön