29 / 03 / 2024

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devan eden Pendik Belediyesi yeni bir sosyal tesisi daha Pendiklilere kazandırıyor. İnşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Hayaltepe Sosyal Tesisi, eşsiz deniz manzarası ve havadar konumuyla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesi yeni bir sosyal tesisi daha Pendiklilere kazandırıyor. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, inşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Hayaltepe Sosyal Tesisi’nde artık son hazırlıklar yapılıyor. Çınardere Mahallesi’nde Pendikspor Tesisleri’nin hemen yanına inşa edilen tesis, tamamlandığında eşsiz deniz manzarası ve havadar konumuyla misafirlerini ağırlayacak. Tesis konumunun yanı sıra iç mekânıyla da göz dolduruyor. Ferah bir ortama sahip olan sosyal tesisin 165 kişi kapasiteli kapalı alan ve 800 metrekare açık teras alanına sahip.

6. sosyal tesis olacak

Pendik Belediyesinin şehre kazandırdığı halihazırda 5 sosyal tesis mevcut. Hizmete açılan  sosyal tesisler; konforu, lezzeti ve kalitesiyle de beğeni topluyor. Senelerdir Pendiklilere kapalı olan Güzelyalı Sahilinde 2013'te sosyal tesis kurarak halkın hizmetine açan Pendik Belediyesi, ardından PenCR markası altında dört sosyal tesisi daha şehre kazandırdı. PenCR Sahil, PenCR Çarşı, PenCr Köfte ve PenCR Bahçe kısa zamanda vatandaşların yeni buluşma adresleri oldu. Hayaltepe Sosyal Tesisi, Pendik Belediyesinin 6. sosyal tesisi olmuş olacak.


Geri Dön