19 / 04 / 2024

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi'nin ihalesi yapıldı!

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi'nin ihalesi yapıldı!

Pendik Çınardere Mahallesi’ne 5. sosyal tesisini kazandıracak olan Pendik Belediyesi Hayaltepe Sosyal Tesisi’nin ihalesini gerçekleştirdi.



Pendik birçok yerine sosyal tesis inşa eden Pendik Belediyesi, Çınardere Mahallesi’ne de gözde bir mekân inşa etmeye hazırlanıyor. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, Çınardere Mahallesi’nde Pendikspor Tesisleri’nin hemen yanına inşa edilecek olan Hayaltepe Sosyal Tesisi’nin ihalesi tamamlandı.

Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, önümüzdeki günlerde yer tahsisi gerçekleştirildikten sonra tesisin inşasına başlanacak. 165 kişi kapasiteli kapalı alan ve 800 metrekare açık teras alanına sahip olacak tesis, deniz manzarası ve havadar konumuyla Pendiklilerin uğrak mekanı halinde gelecek. İlgi çekici mimarisiyle tesisin inşasına başlandıktan sonra 6 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

4 sosyal tesis beğeni topluyor

Pendik Belediyesinin kente kazandırdığı halihazırda 4 sosyal tesisi yer alıyor. Hizmete sunulan sosyal tesisler, konforu, lezzeti ve kalitesiyle büyük beğeni topluyor. Yıllardır Pendiklilere kapalı olan Güzelyalı sahilinde 2013 yılında Sosyal Tesis kurarak halkın hizmetine sunan Pendik Belediyesi, ardından PenCR markası altında üç sosyal tesis daha inşa etti. PenCR Sahil, PenCR Çarşı ve PenCr Köfte, kısa sürede vatandaşların yeni buluşma noktası oldu.


Geri Dön