18 / 04 / 2024

Pendik Yayalar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Yayalar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Yayalar Mahallesi Spor Kompleksi’nin inşaatı, gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Pendik yakın zamanda teknoloji, eğitim ve spor şehri olacak. Spor Kompleksimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.



Şehri bir spor merkezi haline getirme noktasında yatırımlarına devam eden Pendik Belediyesi, bir spor kompleksinin daha temelini attı. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yayalar Mahallesi’nde inşaatına başlanan Spor Kompleksi için AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Kabil, Mahalle Muhtarı Oğuzhan Atasayın ve vatandaşların da katılımıyla temel atma töreni yapıldı. Törende açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Pendik, fırsatlar şehri. Biz de her fırsatı değerlendiriyoruz.Bu şehir yakın zamanda teknoloji, eğitim ve spor şehri olacak. Spor Kompleksimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

Pilates salonu da yer alacak

Yayalar Spor Kompleksi, mahallede hizmet veren Artukbey İlkokulu’nun karşısındaki arazide hayata geçiriliyor. Toplam inşaat alanı 2 bin 326 metrekare olan kompleks, 5 katlı olacak. Spor Kompleksinde fitness, masa tenisi, basketbol sahası ve soyunma odalarının yanı sıra son yıllarda popülerliği giderek artan pilates salonu da yer alacak. Yayalar Spor Kompleksi’nin önümüzdeki yaz döneminde tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.


Geri Dön