26 / 04 / 2024

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesinin 5. spor kompleksi olan Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli törenle atıldı.



 

Dolayoba, Sülüntepe Şehit Burhan Öner, Yeşilbağlar Novi Pazar ve Esenler Şehit Yalçın Aran Spor Komplekslerini inşa eden Pendik Belediyesi, 5. spor kompleksini Güllübağlar Mahallesi'ne kazandırıyor. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, Nevruz Sokak'ta hizmet verecek Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli törenle atıldı. Gerçekleştirilen törene Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, ilçe protokolü ve mahalle sakinleri katıldı.

"Son 10 yılda spor adına yaptıklarımız tarihe iz bıraktı"

İhtiyaçlar doğrultusunda kentin her tarafında yeni yatırımları hayata geçirdiklerini dile getiren Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: "Son 10 yılda spor adına yaptıklarımız tarihe iz bıraktı. Spor meselesini her yaştaki insan için önemsiyoruz. Şehirdeki hareketsiz yaşam, sporu hayatın bir parçası haline gelmesini zorunlu hale getirdi. Görüyoruz ki bugün hareketsizliğe bağlı hastalıklar bütün hayatımızı etkileyecek duruma geldi. Daha da önemlisi gençlerimizin sporla buluşması, hayatının içerisinde sporun varlığı ve sporun onlara katacağı disiplin bu tür tesislerin önemini daha çok artırıyor. Bugüne kadar ilçeye 10 spor merkezi ve 60'dan fazla antrenman sahası kazandırdık." diye konuştu.

240 günde tamamlanacak

Yapımına başlanan spor kompleksi toplam 1.767 metrekare büyüklüğe sahip olacak. İki katlı tasarlanan kompleksin alt katında fitness salonu; üst katında ise basketbol salonu bulunacak. Gençleri sporla buluşturacak olan tesis, geleceğin şampiyonlarını yetiştirirken hayatına spor katmak isteyen spor severlerin de gözde mekanı olacak. Spor kompleksinin 240 günde tamamlanması planlanıyor.


Geri Dön