26 / 04 / 2024

tepe park villa

tepe park villa

Yuvataş İnşaat'ın Akfırat'taki Tepe Park Villaları'nda satışlar iç dekorasyonu tamamlanmış ve tamamlanmamış olmak üzere ayrılıyor...

360 Villas Tepeören'de faizsiz 18 ay vade fırsatı! Daire fiyatına villa sahibi olun!

360 Villas Tepeören'de daire fiyatına villa sahibi olmak isteyenler için 18 ay vade ve faizsiz kampanya başladı.  Peki 360 Villas Tepeören'de villa fiyatları ne kadar? Hangi tip villalar yer alıyor? 360 Villas Tepeören villaları nerede? İşte detaylar...

Gümüştepe On Villa satışta! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatı! 

ARTI2000 İnşaat tarafından inşa edilen On Villa projesi satışa çıktı. Projede 10 adet villa yer alacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Villas Tuzla Tepeören satışta! Tamamı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

360 HDO ile Demirbaş Hanesel ortaklığının beşinci projesi olan 360 Villas Tepeören villa projesinde satışlar devam ediyor.

İngiltere'nin Central Park'ı varsa, bizde de Nakkaştepe var!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hep konuşurduk, İngiltere'ye giden gelenler işte orada Central Park var falan. Tamam kardeşim bizde de Nakkaştepe var" dedi.

Ilgaz Dağı Milli Parkı'nda villa inşa edildiği iddiaları TBMM'de!

Ilgaz Dağı Milli Parkı içerisinde izinsiz olarak ağaç kesimi yapıldığı ve villa inşa edildiği iddiaları hakkında CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, yazılı soru önergesi hazırladı..

Beykoz Sultaniye Parkı ve Karlıtepe arasına teleferik geliyor!

İBB Meclisinde Sultaniye Parkı ve Karlıtepe arasında teleferik yapılmasına ilişkin imar plan değişikliği teklifi kabul edildi

Tepe Mesa Park Mozaik ödeme kampanyası!

Tepe Mesa Park Mozaik ödeme kampanyası ay sonuna kadar sürüyor. Park Mozaik Evleri'nde ilk etap bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Bayrak Tepe Tabiat Parkı'nda yol çalışmaları başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yerli ve yabancı turistleri Samsun’a çekmek adına projeler gerçekleştirmek amacıyla Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı 3 tabiat parkından birisi olan Bayrak Tepe’de çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kemer Park Evleri Sitesi'nde icradan 5 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul İli Eyüp İlçesi Kemer Park Evleri Sitesi'nde bulunan villa İstanbul 10.İcra Dairesi tarafından 3 Aralık 2015 günü saat 15:50 ile 16:00 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Çengelköy Park Evleri'nde villa sayısı azaldı, konaklar arttı!

Çengelköy Park Evleri'nde villalar ilgi görmeyince proje değiştirildi. Villalar azalarak bahçe ve çatı dubleksti konaklara dönüştürüldü. Projedeki 27 villa ve 116 dubleksin yüzde 40'ı satıldı.

Yonca Villa Park satış ofisi!

Yonca Villa Park satış ofisi ile 0212 669 99 90 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Toplam 32 tane tripleks villadan oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor.

Bahçeşehir Yonca Villa Park fiyatları!

Bahçeşehir Yonca Villa Park fiyatları konutların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Kelebekler Vadisi'nin karşısında hayata geçirilen proje Gül İnşaat imzası ile inşa ediliyor.

Gül İnşaat Yonca Villa Park Projesi!

Gül İnşaat Yonca Villa Park Projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. 2016 yılı sonunda teslim edilecek olan proje 32 adet tripleks villadan meydana geliyor.

tepe park villa Haberi

tepe park villa

47 bin 711 metrekare arsa alanında hayata geçirilen Akfırat Tepe Park Villaları 42 konuttan meydana geliyor. Villalardan son 11 adet kaldı.


320 metrekare, 330 metrekare ve 440 metrekare tasarlanan villalar iç dekorasyonu tamamlanmış ve tamamlanmamış olmak üzere fiyatlandırılıyor.


İç dekorasyonu tamamlanmış villalarda, 320 metrekare-330 metrekare 920 bin TL, 440 metrekare 1 milyon 260 bin TL. İç dekorasyonu tamamlanmamış villalar, 320 metrekare-330 metrekare 700 bin TL, 440 metrekare 1 milyon TL fiyatla satılıyor.


Fitness merkezi, sauna, havuz, spor tesisleri, masaj alanları, otopark ve kafelerin bulunduğu Tepe Park'ta, Kasım 2011 itibariyle oturum başladı. İskanlı konutlar banka kredisine uygun. Ayrıca kişiye özel ödeme seçenekleri uygulanıyor.


0216 677 11 70

www.tepepark.com



Gülcihan...