29 / 03 / 2024

teraslı evler istanbul

teraslı evler istanbul

Doğayı tüm güzelliği ile evimize konuk eden teraslı projeleri sizler için derledik. İşte güne İstanbul'un büyülü manzarası ile başlatan o konut projeleri....

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

1938'de İstanbul'da yıkılmaya mahkum eski evler!

İstanbul'daki konutlar geçmiş yıllarda da kentin sorunlarından biriymiş... 1938 yılında yayımlanan gazetede "Yıkılmaya mahkum eski evler! başlıklı yazı o dönemdeki yapılar hakkında bilgi veriyor.

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum! Ev almak isteyenler dikkat!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın İstanbul projelerindeki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum ne? KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

İstanbul'da en ucuz evler hangi ilçelerde?

Ev almak isteyenlerin en çok arattığı ve en çok merak ettiği konular arasında konut fiyatları yer alıyor. Peki İstanbul'da en ucuz evler hangi ilçelerde?

İstanbul sahil şeridindeki evler için mahkemeden karar!

İstanbul'da Büyükçekmece, Selimpaşa, Kumburgaz ve Silivri’de, sahil şeridinde kalan binlerce yazlık sahibi sevindiren haber geldi. Kamuya ait alanda inşa edildikleri gerekçesi ile yıkımı istenen evler ile ret kararı alındı.

Üniversiteler online oldu, İstanbul'da kiralık evler boş kaldı!

Üniversitelerin uzaktan eğitim kararı alması ile özellikle öğrencilerin yoğun olduğu şehirlerde kiralık evler boş kaldı. Türkiye genelinde öğrenciler tarafından her yıl 100-150 bine yakın ev kiralanırken, şimdi sadece İstanbul’da 50 bin evin kiralanamadığı ifade ediliyor. 

Bizim Evler 7 ile Kanal İstanbul'u balkonunuzdan seyredin!

İhlas Holding imzası taşıyan Bizim Evler 7 projesinden İstanbul'un yeni boğaz manzarası Kanal İstanbul'u balkonunuzdan keyifle seyredebilirsiniz.. 

HEP İstanbul Sıra Evler etabında 752 bin TL'ye!

HEP İstanbul projesinin Sıra Evler etabında satışlar başladı. Toplam 1.424 konuttan meydana gelen HEP İstanbul Evleri projesi Nisan 2017 tarihinde teslim edilecek...

Hep İstanbul'un Sıra Evler etabı satışta!

Tekfen, ‘Hep İstanbul’ projesinde yer alan Sıra Evler etabını satışa çıkardı. 1 milyarlık ciro hedefi bulunan şirketin radarında Sarıyer, Zeytinburnu ve Kartal var.

Skyland İstanbul Teras Evler satılık!

Skyland İstanbul Teras Evler satılık daire fiyatları 474 bin TL'den başlıyor. Peşinatsız veya vade farksız ödeme seçeneği sunan projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Halkalı Tema İstanbul'da evler teslim edildi!

İstanbul Halkalı'da yer alan Tema İstanbul gayrimenkul projesinin konut bölümünde evler teslim edildi. Projede yeni etapların inşaatı sürüyor.

teraslı evler istanbul Haberi

teraslı evler istanbul

Sabah gözlerini muhteşem bir manzaraya karşı açmak kuşkusuz herkesin hayalidir. İstanbul'un büyülü atmosferine karşı dostlarla yapılan keyifli bir kahvaltı ya da günbatımında ailece yapılan kahve keyfi... Bundan birkaç yıl önce dubleks evlerde görmeye alıştığımız teraslar, artık bir rezidansın 20.katında bile bu keyfi yaşatıyor. Evimizin adeta doğaya açılan kapısı olan teraslar, konut sakinlerine mavi ve yeşilden kopmadan huzurlu ve ferah bir yaşam sunuyor. İşte evinin terasından doğayı kucaklayan o konut projeleri...




İstanbul'un büyülü manzarasına evinize konuk ediyor

Esin Yapı güvencesiyle Zincirlikuyu'da hayata geçirilen Istanbloom projesinde yer alan açık teraslar, geniş ve rahat tasarımlarıyla 4 mevsimin keyfini uzaklara gitmeden evinizde yaşamaya olanak...