19 / 04 / 2024

Terra Ataşehir Çarşı projesi

Terra Ataşehir Çarşı projesi

Ataşehir’de, Türkiye’nin yeni ekonomik zirvesi İstanbul Finans Mekezi’nin yanıbaşında KENTART tarafından inşasına başlanan Terra Ataşehir Çarşı Projesi, 27 Şubat Perşembe günü düzenlenecek basın toplantısında tanıtılacak.

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları kura çekilişi 18 Nisan'da!

Emekevler Atapark Konutları 3. kura çekilişi, noter huzurunda 18 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’de Ataşehir Belediye Başkanlığı 7. kat Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Ataşehir'in 40 yıllık imar sorunu için hızlı adımlar!

Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin imar planlarıyla ilgili 21 Eylül Çarşamba günü vatandaşlara bilgilendirme toplantısı yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, bu kez de iki mahallede çalışma yapan müteahhitlerle biraraya geldi.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattı ihalesi 10 Ağustos'ta!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattı inşaat ihalesi 10 Ağustos Çarşamba günü saat 10:00'da gerçekleşecek. Proje tamamlandığında Ümraniye ve Göztepe arası yolculuk süresini 19,5 dakika olacak.

Ataşehir'de 400 gecekondu yerinde dönüşüyor!

Andy-Ar'ın Yerel Yönetimler Performans Araştırmasının en başarılı belediye başkanları belirlendi. En iyi başkanlar arasında yer alan Ataşehir Belediye Başkanı Battal Ilgezdi hem hizmetlerini hem de vatandaşla kurduğu yakın diyologları anlattı.

Ataşehir Barbaros Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ataşehir Barbaros Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mihrali Esenler Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yaşar Ekinci Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Ataşehir Belediyesi 17 okulu onardı!

2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması nedeniyle tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediyesi’nin eğitime ve eğitim kurumlarına katkı sağlamaya her zaman devam edeceğini söyledi.

Ataşehir Enerjisini Topluyor semineri gerçekleşti!

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Profilo firmasının birlikte organize ettiği “Ataşehir Enerjisini Topluyor” isimli seminer 10 Haziran Çarşamba günü saat 10:00’da Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Salonu’nda yapıldı.

RE/MAX Türkiye'nin ilk akıllı gayrimenkul ofisini Ataşehir'de açtı!

Gayrimenkul sektöründeki başarılarıyla tanınan RE/MAX, Türkiye’debüyümeye devam ediyor. Türkiye’nin ilk “akıllı” gayrimenkul ofisinin Ataşehir’de hizmete açılmasıyla gayrimenkul sektöründe kalite yarışı başladı.

Ataşehir Tatar Yapı projesi ne zaman teslim?

22 Nisan Çarşamba günü görücüye çıkacak olan Tatar Yapı Ataşehir projesi 2 adet plaza bloğu ve 5 adet home office bloğundan meydana geliyor. Peki Ataşehir Tatar Yapı projesi ne zaman teslim edilecek?

Tatar Yapı Ataşehir projesi satış ofisi!

Tatar Yapı Ataşehir projesi satış ofisi iletişim için 444 7 594 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Home office ve plaza bloğundan oluşan proje 22 Nisan Çarşamba günü basına tanılacak.

Tatar Yapı Ataşehir Home office lansman tarihi!

Tatar Yapı tarafından Ataşehir'de yeni hayata geçirilecek olan home-office projesinin lansman günü 22 Nisan Çarşamba günü yapılacak. Projedeki ofisler 145, 170 ve 195 metrekareden oluşuyor.

İstanbul Çevre Platformu toplantısı Ataşehir'de gerçekleşti!

Marmara Belediyeler Birliği Çevre Platformu İstanbul Toplantısı’na Ataşehir Belediyesi ev sahipliği yaptı. Toplantı 15 Nisan Çarşamba günü Green Park Otel’de saat 10:00’da yapıldı.

Tatar Yapı'nın Ataşehir projesinin lansmanı 22 Nisan'da düzenlenecek!

Tatar Yapı'nın Ataşehir’de hayata geçireceği Home – Office projeye ve bölgede gerçekleştireceği tüm yatırımlara ilişkin detaylar 22 Nisan Çarşamba günü basın toplantısında lanse edilecek.

Terra Ataşehir Çarşı projesi Haberi

Terra Ataşehir Çarşı projesi

İstanbul’un hızla yükselmeye devam eden değeri Ataşehir’de, Türkiye’nin yeni ekonomik zirvesi İstanbul Finans Mekezi’nin yanıbaşında KENTART tarafından inşasına başlanan Terra Ataşehir Çarşı Projesi, 27 Şubat Perşembe günü düzenlenecek basın toplantısında tanıtılacak.


PROJENİN SON DURUM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


Kat ve teras bahçeleriyle, dünyanın seçkin markalarını sunan alışveriş konforuyla; konut, çarşı ve ofis bölümlerinden oluşan iş ve yaşam merkezi konseptiyle, eşsiz bir karma mimari eseri olan Terra Ataşehir Çarşı basın lansmanı 27 Şubat 2014 günü saat 10'00'da Rahmi Koç Müzesi'nde...