26 / 04 / 2024

terra ataşehir satış ofisi

terra ataşehir satış ofisi

Terra Ataşehir iletişim bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Terra Ataşehir ne zaman teslim?

Terra Ataşehir ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde detaylı bir şekilde yer alıyor

Kentart Ataşehir Terra vaziyet planı!

Kentart Ataşehir Terra vaziyet planı haberimizin içerisinde yer alıyor. KentArt Terra Evleri teslim tarihi 2015 Haziran ayı olarak belirtiliyor...

Terra Ataşehir fiyat listesi!

Kentart İnşaat'ın imzasını taşıyan Terra Ataşehir fiyat listesi ve proje ayrıntılarına haberimizden ulaşmanız mümkün...

Terra Ataşehir satış ofisi!

Terra Ataşehir satış ofisi iletişim için 0216 999 90 10 numaralı telefonlar kullanılıyor. Projedeki 168 metrekare alana sahip 3+1 konutların fiyatları 420 bin TL'den başlıyor

Terra Ataşehir satılık daire!

Terra Ataşehir satılık daire fiyatlarına göre 1+1 daireler 105 bin TL'den, 2+1 daireler 262 bin 500 TL'den, 3+1 daireler 367 bin 500 TL'den ve 4+1 daireler 472 bin 500 TL'den başlıyor.

Kentart Ataşehir Terra iletişim!

Kentart Ataşehir Terra iletişim ve adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 210 konutun bulunduğu Kentart Terra Evleri projesinde konut satış listesi 138 bin liradan başlayarak değişiyor...

Kentart İnşaat Terra Ataşehir ulaşım!

4 bin 100 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan ve de İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir' de inşa edilen Kentart İnşaat Terra Ataşehir ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor...

Kentart İnşaat Terra Ataşehir iletişim!

Kentart İnşaat Terra Ataşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 999 90 10 olarak belirlendi. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon penthouse konut alternatifleri bulunuyor.

Sinpaş Time Ataşehir satış ofisi!

Sinpaş Time Ataşehir satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında inşa edilen projede topraktan satışlar başladı. 

A+ Live Ataşehir satışa çıktı! Metrekare fiyatı 8 bin TL!

İnşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Maksem Grup, Ataşehir'de 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiği A+ Live Ataşehir projesini satışa sundu. 111 ofis ve 11 ticari üniteden oluşan proje, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda yükseliyor.

Sinpaş Palas Ataşehir satış fiyatları!

Sinpaş Palas Ataşehir satış fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. İlk etabında 160 adet konutun bulunduğu proje Uluslararası Finans Merkezi’nin karşısında hayata geçiriliyor.

Sinpaş Palas Ataşehir satış ofisi!

Sinpaş Palas Ataşehir satış ofisi ile 444 1 974 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Banka kredisiyle veya firma bünyesinde vade uygulanan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Park Yaşam Ataşehir satış ofisi!

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde inşa edilen proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Park Yaşam Ataşehir satış ofisi telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. İnşaat alanı 148 bin 587 metrekare olarak belirlenen proje 30 katlı tek kule halinde inşa ediliyor.

Nidakule Ataşehir satış ofisi telefon!

Nidakule Ataşehir satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Ticari alanları satışa çıkarılan projede dükkanların satış fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. Açık artırma ile ticari alanları satışa sunulan projede başvurular online olarak yapılabiliyor.

Canan Business Ataşehir satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Canan Business Ataşehir satış ofisi telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Suare Residence Ataşehir satılık!

Toplam 206 adet daireden meydana gelen proje 3 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Suare Residence Ataşehir satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Loft Up Ataşehir satılık!

45 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Tatar Tatar Yapı Loft Up projesinde ofis büyüklükleri 140 metrekareden başlayıp 190 metrekareye kadar çıkıyor. Loft Up Ataşehir satılık ofis fiyatları 700 bin TL'den başlıyor.

Work Up Ataşehir satış ofisi!

Yatırım bedelinin 190 milyon dolar olarak belirlendiği projede iş merkez - home Office - loft konsepti bulunuyor. Work Up Ataşehir satış ofisi telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi.

Work Up Ataşehir satılık!

Work Up Ataşehir satılık dairelerin fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor. İstanbul İl'i Ataşehir'de hayata geçirilen projede home - office daireler ve iş merkezi ile ofislerden oluşuyor.

terra ataşehir satış ofisi Haberi

terra ataşehir satış ofisi

KentArt İnşaat'ın hayata geçirdiği Terra Ataşehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Öncesinde projeden bahsedelim...


PROJENİN SON DURUM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


Toplam arsa alanı 4100 metrekare olan Terra Ataşehir projesi Ataşehir Bölgesi içerisinde 27 bin metrekarelik inşaat alanıyla yükseliyor. 


Terra Ataşehir Evleri'nde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve penthouse konut tipleri bulunuyor. 210 konuttan oluşan Ataşehir Terra Evleri, 40 milyon liralık yatırım bedeliyle yükseliyor. 


İnşasına Ekim 2013'de başlanan Terra Ataşehir Konutları'nda dairelerin alanları 42 ila 248 metrekare arasında değişiyor. 


Terra Evleri Ataşehir fiyat listesi!

Terra Evleri Ataşehir satılık konut fiyatları 96 bin liradan başlıyor. 


 


Terra Evleri Ataşehir ödeme koşulları!

Terra Evleri Ataşehir ödeme planı kapsamında 50 ay...