19 / 04 / 2024

tesco kipa şubeleri

tesco kipa şubeleri

2003'te Kipa'yı satın alarak Türkiye'ye giren Tesco, kârlı olmayan mağazalarını satma kararı aldı. Tesco Kipa Kurumsal İlişkiler Direktörü Nazlan Ertan, mağazaları Beğendik'e satmak için görüşme aşamasında olduklarını ifade etti.

Tesco Kipa Antalya Gebizli mağazasını açtı!

Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi A.Ş, Antalya Gebizli Mağazası bugün hizmete açıldı...

Kipa İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kipa İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Çalışkan tarafından kuruldu.

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile İnan Yankaç tarafından kuruldu.

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile İnan Yankaç tarafından kuruldu.

Tesco Tayland Malezya'daki birimlerini 10.6 milyar dolara sattı!

İngiltere'nin en büyük perakendecisi Tesco Tayland Malezya'daki birimlerini 10.6 milyar dolar karşılığında  CP Grubu'na satmak için anlaştı...

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Kipaş'ın Aydın'daki fabrikası 500 milyon dolara inşa ediliyor!

Aydın'daki kağıt fabrikasının yapımı devam ediyor. Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, Söke Ziraat Odası'nda basın toplantısı düzenledi.

KİPA 3 ildeki AVM'sini satıyor!

Türkiye’nin önde gelen perakende zinciri Kipa (Kitle Pazarlama A.Ş.), AVM'lerini satışa sunuyor. 3 ilde bulunan AVM'ler için son teklif verme tarihi 9 Ağustos.

Çerkezköy Kipa AVM satıldı!

Kipa'ya ait olan Tekirdağ Çerkezköy'deki AVM zararına satıldı. KDV hariç 52 milyon liralık değerlemesi bulunan 34 bin 664 metrekarelik AVM, şirketin bilançosunda 7,72 milyon lira zarar ile satıldı.

Kipaş Holding Söke'de iki fabrika kuracak!

Kipaş Holding, Aydın'ın Söke ilçesinde hayata geçireceği ikinci fabrikayla Türkiye'nin kağıt ithalatı sorununa katkı sağlamayı hedefliyor.

Tesco Kipa resmen Migros'a devredildi!

Rekabet Kurulunca, Tesco Overseas Investments Limited kontrolündeki Tesco Kipa AŞ hisselerinin belli oranının Migros tarafından devralınması işlemi uygun bulundu.

Kipa, Migros'a devredildi!

Kipa hisselerinin yüzde 95,5'nin Tesco Overseas Investments Limited'den Migros Ticaret AŞ'ye devri işlemi, Rekabet Kurumu tarafından onaylandı.

Balçova Kipa yılbaşında açık mı?

Balçova Kipa, hafta içi her gün saat 08:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Balçova Kipa yılbaşında açık mı? Balçova Kipa yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Balçova Kipa 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kipaş Holsing'in acı günü! Hüsnü Öksüz vefat etti!

Kipaş Holding'in kurucu ortaklarından, M. Hanefi Öksüz'ün babası Hacı Hüsnü Öksüz vefat etti. Cenazesi bugün Kahramanmaraş Ulucamii'den öğle namazını müteakip Şeyhadil Mezarlığı'na defnedilecek.

tesco kipa şubeleri Haberi

tesco kipa şubeleri

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı satış görüşmeleri ile ilgili açıklamalar üzerine oluşan ‘Tesco Türkiye'den çıkıyor' spekülasyonuna karşı Tesco Kipa Kurumsal İlişkiler Direktörü Nazlan Ertan, amaçlarının sadece kârlı olmayan mağazaları satmak olduğunu ifade etti. Zaman'a açıklama yapan Ertan, mağazaları Beğendik'e satmak için görüşme aşamasında olduklarını, satılması planlanan mağaza sayısının da bazı medya kuruluşlarına yansıdığı gibi 20'li rakamlarda olmadığını, daha azı için görüştüklerini söyledi. Ertan, amaçlarının Kipa'yı stratejik olarak daha kârlı hale getirmek olduğunu ifade...