24 / 04 / 2024

Tesisart Mekanik Enerji İnşaat Mühendislik ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi nerede

Tesisart Mekanik Enerji İnşaat Mühendislik ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi nerede

Tesisart Mekanik Enerji İnşaat Mühendislik ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Mesut Can Bıçakçı tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arslankon Group İnşaat Elektrik Mekanik Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arslankon Group İnşaat Elektrik Mekanik Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akkoç tarafından kuruldu.

Arkhe Enerji Elektrik Mekanik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkhe Enerji Elektrik Mekanik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Aksu tarafından kuruldu.

Tesisart Mekanik Enerji İnşaat Mühendislik ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tesisart Mekanik Enerji İnşaat Mühendislik ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Mesut Can Bıçakçı tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alg Mühendislik Mekanik Tesisat Havalandırma Enerji Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Ltd.Şti.. kuruldu!

Alg Mühendislik Mekanik Tesisat Havalandırma Enerji Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Muhammed Akbulut tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Rıza Düzova tarafından kuruldu.

Biltech Mühendislik Bilim Sanayi Enerji Elektrik Mekanik Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Biltech Mühendislik Bilim Sanayi Enerji Elektrik Mekanik Taahhüt Anonim Şirketi 400 milyon TL sermaye ile bugün Metin Bilboğa tarafından kuruldu.

Niğde Efendibey TOKİ projesinin altyapı işlerini Komel Enerji yapacak!

Niğde Efendibey Mahallesi TOKİ Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin altyapı ve çevre düzenleme işinin mekanik tesisat işlerini 30 Haziran 2017 tarihine kadar tamamlanmak üzere 7 milyon 150 bin TL + KDV bedelle Komel Enerji yapacak.

Eba Enerji Mekanik Elemanları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eba Enerji Mekanik Elemanları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Basri Ayangil tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Şişli, 19 Mayıs Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi'nde kuruldu.

Milli Rüzgar Enerji Sistemleri kamuoyuna tanıtıldı!

Sabancı Üniversitesi’nin proje yöneticisi ve mekanik sistemler sorumlusu olduğu Milli Rüzgar Enerji Sistemleri (MİLRES) projesi, düzenlenen bir toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı.

Elektronik sayaçla mekanik sayaç arasındaki fark nedir?

Elektrik faturalandırma sürecinde enerji kullanım miktarının okunduğu cihazlar sayaç olarak nitelendiriliyor. Peki, elektronik sayaç nedir? Mekanik sayaç nedir? Elektronik sayaçla mekanik sayaç arasındaki fark nedir?

Hilti, İzmir'deki mağazasının yeni lokasyonunda açılış düzenledi!

Kaba inşaat, ince işler, mekanik, enerji ve endüstri sektöründe çalışan profesyonellere yönelik ürün ve hizmetler sunan, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti, İzmir'deki mağazasının yeni lokasyonunda açılış düzenledi...

Hilti, İzmir'deki yeni mağazasının açılışını yaptı!

Kaba inşaat, ince işler, mekanik, enerji ve endüstri sektöründe çalışan profesyonellere yönelik ürün ve hizmetler sunan, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti, İzmir'deki mağazasının yeni lokasyonunda açılış düzenledi

Nötrino Mühendislik Makina Enerji Mekanik Tesisat Proje Limited Şirketi kuruldu!

Nötrino Mühendislik Makina Enerji Mekanik Tesisat Proje Limited Şirketi, Orhan Ayaydın, Seyfettin Alagöz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak 'ta Üsküdar'da kuruldu

Tesisart Mekanik Enerji İnşaat Mühendislik ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi nerede Haberi

Tesisart Mekanik Enerji İnşaat Mühendislik ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi nerede

Tesisart Mekanik Enerji İnşaat Mühendislik ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mesut Can Bıçakçı tarafından kuruldu.

Tesisart Mekanik Enerji İnşaat Mühendislik ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Tesisart Mekanik Enerji İnşaat Mühendislik ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres;  EYÜP SULTAN MAH.CANDAŞ SK. NO:14 A...