24 / 04 / 2024

Arkhe Enerji Elektrik Mekanik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Arkhe Enerji Elektrik Mekanik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Aksu tarafından kuruldu.



Arkhe Enerji Elektrik Mekanik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Aksu tarafından kuruldu.

Arkhe Enerji Elektrik Mekanik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

1- Her türlü elektrik tesisat isleri yapmak. Tüm zayıf akım, kuvvetli akım sistemlerinin montaj, devreye alma ve işletme bakım işlerini yapmak. Bunlarla ilgili ticaret faaliyetlerini yürütmek. 2- Her türlü enerji, pil, enerji depolama, yenilenebilir enerji ile ilgili proje, danışmanlık, ticaret faaliyetlerini yürütmek ve üretimini yapmak, bunları yurt içi ve yurt dışına satmak. 3- Her türlü mekanik tesisat işlerini, test, devreye alma ve işletme bakım hizmetlerini yürütmek, sistem kurulumunu yapmak, proje, danışmanlık, ticaret faaliyetlerinde bulunmak. 4-Otomasyon konusuna giren her türlü isi yapmak, elektrik, elektronik ve mekanik sistemlerin kurulumu, test, devreye alma ve işletme bakım hizmetlerini yürütmek, bunlarla ilgili proje, danışmanlık, ticaret faaliyetlerinde bulunmak. 5- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 6- Konusuna giren islerler ilgili olarak her türlü plan, proje, mühendislik, danışmanlık faaliyetlerinde bulunmak, işletme, arıza bakım, tadilat ve yenileme işlerini yapmak, gerekli araç alım satım ve kiralama işlerini yapmak.


Geri Dön