20 / 04 / 2024

TESK başkanı

TESK başkanı

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) 20. Olağan Genel Kurulunda 599 geçerli oyun tamamını alan Bendevi Palandöken, üçüncü kez konfederasyon genel başkanı oldu. 

AVM sayısı son 12 yılda yüzde 400 arttı!

Şehirlerimizi yaşanabilir olmaktan çıkaran tek tip yapılaşma, ruhsuz caddeler ve kapitalizmin uç beyi Alışveriş Merkezleri... Son 12 yılda AVM sayısı yüzde 400 oranında artış gösterdi.

Bendevi Palandöken: Perakende yasası en kısa zamanda çıkarılmalı!

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, yazılı açıklamasında, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından tarafların görüşüne sunulan ve esnafı umutlandıran tasarının, yıl sonuna kadar mutlaka yasalaşması gerektiğini ifade etti...

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den zincir market açıklaması: Yeni yasal zorunluluklar getirilmeli!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, piyasadaki haksız rekabetin önüne geçebilmek için zincir marketlere birtakım yasal zorunlulukların getirilmesini talep etti.

TESK Başkanı Palandöken üstüne basa basa uyardı! Altın almadan önce mutlaka buna bakın! 

Gram altın fiyatı son bir yılda tam yüzde 66 arttı. Altın fiyatlarındaki artış yatırımcıları altına yönlendirdi. TESK Başkanı Palandöken, altın alırken yatırımcıların ''mutlaka buna bakın'' diyerek uyardı. Peki altın alırken neye dikakt edilmeli?

TESK Genel Başkanı Palandöken: Araç muayene ve sigorta ücretleri aşağıya çekilmeli

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, trafik sigortası ücretlerinde indirime gidilmesi çağrısı yaptı.

TESK Genel Başkanı Palandöken açıkladı! Esnaf ve sanatkar için EYT müjdesi bekliyoruz!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, EYT düzenlemesinden yararlanamayan esnaf ve sanatkarlar için müjdeli haberler beklediğini belirtti.

TESK Genel Başkanı Palandöken: Enflasyonu 3 harfli marketler yükseltiyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, enflasyonun yükselmesini zincir marketlere bağlayarak "Enflasyon oranının yükselmesinin asıl nedeni birden çok yani zincirler 3 harfli marketler" dedi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: İş yeri kira artışlarında üst sınır getirilmesi gerek!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Astronomik kira artışlarına çözüm için konutlarda yapılan yüzde 25’lik sınırlamanın iş yerlerine de getirilmesi gerekiyor." dedi.

TESK başkanı yine Bendevi Palandöken oldu!

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) 20. Olağan Genel Kurulunda 599 geçerli oyun tamamını alan Bendevi Palandöken, üçüncü kez konfederasyon genel başkanı oldu. 

TESK Başkanı: AVM'ler esnafı tezgâhtar yaptı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, Alışveriş Merkezleri'yle (AVM) ilgili sert eleştiriler getirdi: “Yeşilin yerine AVM diktiler. İnsanlara gidecek yer bırakmadılar.”

TESK Başkanı TOKİ'ye işbirliği çağrısında bulundu!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, TOKİ kentsel dönüşüm bölgelerinde esnafa da yer verilmesi gerektiğine dikkati çekti.

TESK Başkanı Palandöken: Ankara AVM çöplüğüne dönecek!

TESK Başkanı Palandöken, Anakara'da halihazırda 38 AVM bulunduğunu, 4 tanesinin de yıl sonuna kadar açılış çalışmalarına devam edildiğini ve böyle giderse Ankara'nın AVM çöplüğüne döneceğini söyledi

TESK Başkanı Bendevi Palandöken: AVM'ler pazar günü kapalı olmalı!

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, "AVM'ler günde 10 saatten fazla çalışmamalı ve pazar günü kapalı olmalı" dedi. TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken. AVM'lerin günde 10 saatten fazla çalışmaması gerektiğini belitti

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'i konuk ediyor

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol, Umut Evleri'ni açtı!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, kadınları dört duvar arasından çıkarmak için kurdukları semt konaklarının ‘Umut Evleri' sayesinde eksiğinin tamamlandığını söyledi.

TESK başkanı Haberi

TESK başkanı

TESK 20. Olağan Genel Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un katılımı ile Grand Ankara Oteli'nde yapıldı. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre yapılan seçimlerde 711 Genel Kurul delegesinden 671 delege oy kullandı. 72 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde 599 geçerli oyun tamamını alan Bendevi Palandöken, üçüncü kez TESK Genel Başkanlığına seçildi. 72 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Bendevi Palandöken'in listesi şu isimlerden oluştu:

"Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Mehmet Burhan Aksak (Muş), Fevzi Apaydın (TŞOF), Zekeriya Mutlu (İzmir), Ömer Küsbeoğlu (Gaziantep), Alican Ebedinoğlu (Diyarbakır), Arif Tak (Bursa), Fazlı Yalçındağ (Türkiye Kasaplar Federasyonu), Adlıhan Dere (Antalya), Şevket Keskin (Malatya), Ahmet Övüç (Kayseri), Güven Aksoy (Rize), Bedir Limon (Erzincan), Özcan Saraçoğlu (Türkiye Madeni...