tevfik göksu kanal istanbul Haberi

Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'dan Kanal İstanbul projesi için 'cinayet projesi' diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çok sert yanıt geldi.
Sabah'ta yer alan habere göre; CHP'nin Türkiye'de yapılan bütün büyük projelere ve hizmetlere her zaman karşı olduğunu ifade eden Göksu, AK Parti'nin İBB'nin su zammını reddetmesinin ardından İmamoğlu'nun polemik yaratarak gündemi değiştirme telaşına girdiğini söyledi.
İşte Tevfik Göksu'nun Twitter'dan yaptığı açıklamalar;
"UCUZ VE İYİ OLMAYAN BİR SİYASET"
Geçtiğimiz hafta su zammı ile gündeme gelen İBB Başkanı, AK Parti'nin zammı reddetmesi ile, Kanal İstanbul üzerinden polemik açıp, bir gündem değiştirme telaşına girerek, kendi tabiri ile söylüyorum, "ucuz ve iyi olmayan bir siyaset" yapmıştır.
Bunu yaparken de, "asrın projesi" olarak adlandırdığımız bu büyük vizyon projesini "ihanet", "cinayet"...