28 / 03 / 2024

The Green Organisation

The Green Organisation

TAV Esenboğa, enerji verimliliği başta olmak üzere geliştirdiği çevre dostu uygulamalarla uluslararası The Green Organisation tarafından “en iyi”ler arasında gösterildi.

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile MD Salah Uddın tarafından kuruldu.

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın!

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın The Green Park Otel Bostancı’da TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek. 

Lens Yapı projelerini Arap yatırımcılara sundu!

TURAB Fuarcılık tarafından 6-8 Aralık 2017 tarihleri arasında Pendik’te The Green Park Hotel Pendik & Convention Center’da gerçekleştirilen 4. Türk-Arap Yapı Fuarı'na Lens Yapı katıldı.

Esenboğa Havalimanı’na Londra’dan çevre ödülü!

TAV Esenboğa, enerji verimliliği başta olmak üzere geliştirdiği çevre dostu uygulamalarla uluslararası The Green Organisation tarafından “en iyi”ler arasında gösterildi.

The Green Park Çukurambar'da kapılarını açtı!

The Green Park Ankara, Çankaya Çukurambar'da hizmete açıldı. 228'i standart, 48'i deluxe, 3'ü engelli, 2'si suit ve kral dairesi olmak üzere toplam 281 odaya sahip olan otelde 15 toplantı salonu bulunuyor.

The Green Park Ankara'da açıldı!

The Green Park Ankara Çankaya'da hizmete başladı. Otel havalimanına sadece 30 km mesafesiyle şehir içi ulaşımı açısından önemli ve rahat bir konumda bulunuyor..

The Green Park Ankara hizmete açıldı!

Türkiye’nin iş ve şehir otelleri standardını sürekli olarak daha yukarılara taşıyan The Green Park, kentin en prestijli bölgelerinden Çankaya Çukurambar’da misafirlerine hizmete başladı..

Efectis Era Avrasya 10. yılını kutladı!

Türkiye’nin ilk yangın dayanım laboratuvarı ve yangın güvenlik mühendisliği merkezi Efectis Era Avrasya’nın 10. yıl kutlama töreni The Green Park Pendik Hotel’de gerçekleşti...

Green Park Hotels Turizm Fuarı'nda Kartepe dekoruyla yer aldı!

The Green Park Hotels & Resorts; 24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilen 17. Emitt Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda kış turizmini yansıtan Kartepe dekoruyla yer aldı

2. Perakende Zirvesi 8-9 Aralık 2012'de gerçekleşecek!

2. Perakende Zirvesi bu yıl "Gelecek Geldi.Ya Şimdi?" temasıyla 8-9 Aralık 2012 tarihinde The Green Park Hotel, Kartepe'de gerçekleşecek...

One Ortaköy'e The Green Good Design Awards ödülü geldi!

2012 Green GOOD DESIGN ödülünü Bilgili Holding ve Doğu İnşaat tarafından hayata geçirilen One Ortaköy projesi kazandı

The Green Park Hotels&Resorts'un acı günü! Saim Üstündağ yaşamını yıtirdi!

The Green Park Hotels&Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ'ın amcası Saim Üstündağ yaşamını yitirdi.

The Green Organisation Haberi

The Green Organisation

TAV Esenboğa, enerji verimliliği başta olmak üzere geliştirdiği çevre dostu uygulamalarla uluslararası The Green Organisation tarafından “en iyi”ler arasında gösterildi. Karbon salımını ofsetleyen Esenboğa Havalimanı, dünyanın en çevreci 17 havalimanı arasına girmişti.


TAV Havalimanları tarafından işletilen Ankara Esenboğa Havalimanı’nın yolcu memnuniyetini yükseltirken çevreye etkilerini en aza indirmeye yönelik çalışmaları, Londra merkezli The Green Organisation tarafından ödüllendirildi. Esenboğa Havalimanı “inşa edilmiş çevre” kategorisinde gümüş ödülün sahibi oldu. 


TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer “TAV Havalimanları olarak çevre ve topluma saygılı, sürdürülebilir bir iş modelini benimsiyoruz. Yolcularımıza güvenli, konforlu ve hızlı bir seyahat deneyimi sunarken, faaliyetlerimizin çevreye olan etkilerini en aza indirmeyi hedefl iyoruz. Bu çalışmalarımızın İngiltere merkezli saygın çevre kuruluşlarından The Green Organisation tarafından ödüllendirilmesinden mutluluk duyuyoruz. Tüm paydaşlarımız için en yüksek...