19 / 04 / 2024

the veliefendi istanbul projesi

the veliefendi istanbul projesi

The Veliefendi İstanbul satılık daire teslimleri bu ay içinde başlayacak. YDA Grup ve Kurulş İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Zeytinburnu'nda inşa ediliyor.

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Çiçen tarafından kuruldu.

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Naşit tarafından açıldı.

The Company İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Company İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah İkbal Kara tarafından kuruldu.

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysi  Taşdemir tarafından kuruldu.

The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel açıldı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de hizmete açıldı.

Swissotel The Bosphorus İstanbul, GROHE ürünlerini tercih etti!

GROHE ürün yelpazesinin seçkin ürünleri Swissôtel The Bosphorus İstanbul’un yenilenen batı kanadının yeni konseptiyle, mükemmel bir uyum sergiliyor.

Bomonti The House İstanbul satılık ev!

İlk 3 katı house otel, 4 ila 15 katı ise rezidans olarak dizayn edilen projede dairelerin teslimleri Mayıs 2016 yılında yapılacak. Bomonti The House İstanbul satılık ev tipleri 1+0, 1+1, ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Bomonti The House İstanbul iletişim!

Bomonti The House İstanbul iletişim bilgileri satış ofisi telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi. Projede ilk 3 katı house otel, 4 ila 15 katı ise rezidans olarak dizayn edildi.

The Address İstanbul Emaar!

The Address İstanbul Emaar projesi The Address Residence, The Address Hotel ve The Address Sky View bölümlerinden oluşuyor. Proje 435 milyon dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

The Address İstanbul satış ofisi!

The Address İstanbul satış ofisi telefon numarası 0216 547 17 17 olarak belirlendi. 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı proje otel ve rezidans dairelerden meydana geliyor.

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi 2. etap konut fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası'nda hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi projesi, 15 blok ve 1 residencetan oluşuyor. Sahil yoluna yürüyüş mesafesinde yer alan projenin 2. etap satışları devam ediyor.

The İstanbul Veliefendi'de fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Zeytinburnu'nda hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Rezidans iletişim!

The İstanbul Veliefendi 2. etapta bulunan daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Rezidans iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

the veliefendi istanbul projesi Haberi

the veliefendi istanbul projesi

The Veliefendi İstanbul satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn ediliyor. Proje İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Zeytinburnu ilçesinde konumlandırılıyor. 


The İstanbul Veliefendi projesinde 2. etap satışları başladı. Projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için 120 aya kadar vade yapılıyor. 


The Veliefendi İstanbul ortak yaşam alanları arasında reception, kuru temizleme, bellboy, kuaför, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzu, vale parking hizmetleri, oda servisi, fitness center, concierge, lounge mevcut. 


The Veliefendi İstanbul satılık daire fiyatları şu şekilde; 3 oda 1 salon daireler 1 miylon 200 bin TL'den, 4 oda 1 salon daireler ise 1 milyon 400 bin TL'den satılıyor. 


The Veliefendi İstanbul projesi Kuruluş İnşaat ve YDA Group imzası ile hayata geçiriliyor....