27 / 04 / 2024

The Veliefendi İstanbul satılık!

The Veliefendi İstanbul satılık!

Firma: YDA Grup ve Kuruluş İnşaat

Proje: The İstanbul Veliefendi

The Veliefendi İstanbul satılık daire teslimleri bu ay içinde başlayacak. YDA Grup ve Kurulş İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Zeytinburnu'nda inşa ediliyor.



The Veliefendi İstanbul satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn ediliyor. Proje İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Zeytinburnu ilçesinde konumlandırılıyor. 


The İstanbul Veliefendi projesinde 2. etap satışları başladı. Projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için 120 aya kadar vade yapılıyor. 


The Veliefendi İstanbul ortak yaşam alanları arasında reception, kuru temizleme, bellboy, kuaför, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzu, vale parking hizmetleri, oda servisi, fitness center, concierge, lounge mevcut. 


The Veliefendi İstanbul satılık daire fiyatları şu şekilde; 3 oda 1 salon daireler 1 miylon 200 bin TL'den, 4 oda 1 salon daireler ise 1 milyon 400 bin TL'den satılıyor. 


The Veliefendi İstanbul projesi Kuruluş İnşaat ve YDA Group imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 68 bin 33 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. 


The Veliefendi İstanbul lokasyon olarak Bakırköy ve Sahil Yolu'na 1 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ise 8 kilometre,  Merter'e 2 kilometre, Topkapı'ya 4 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


The İstanbul Veliefendi nerede?

Adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


The İstanbul Veliefendi iletişim

Tel: 0212 558 13 13

http://www.theistanbulveliefendi.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön