24 / 04 / 2024

The Veliefendi İstanbul satılık

The Veliefendi İstanbul satılık

The İstanbul Veliefendi projesinde banka kredisi ile daire bedelinin yüzde 75'ine kadar vade yapılıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. İşte The Veliefendi İstanbul fiyat...

The Veliefendi İstanbul satılık!

The Veliefendi İstanbul satılık daire teslimleri bu ay içinde başlayacak. YDA Grup ve Kurulş İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Zeytinburnu'nda inşa ediliyor.

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Çiçen tarafından kuruldu.

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Naşit tarafından açıldı.

The Company İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Company İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah İkbal Kara tarafından kuruldu.

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysi  Taşdemir tarafından kuruldu.

9. uluslararası inşaatta kalite zirvesi 11 Ekim'de!

Türkiye İMSAD tarafından 2009 yılından beri düzenlenen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin dokuzuncusu bu yıl 11 Ekim’de, Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşecek. 

The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel açıldı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de hizmete açıldı.

MGallery, Türkiye’deki ilk otelini Karaköy’de açtı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği olan “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de 180 yıllık tarihi binada açıldı. 

SBE16 İstanbul Konferansı yapıldı!

Dünyada 50’den fazla ülkede 2000 yılından bu yana düzenlenen Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferansları Serisi'nin İstanbul ayağı SBE16 İstanbul Konferansı, Rigips Türkiye’nin de desteğiyle Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşt

SBE16 İSTANBUL Konferansı 13-15 Ekim'de!

Türkiye’de ilk kez, Türkiye İMSAD organizasyonuyla 13-15 Ekim 2016 tarihleri arasında Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleştirilecek olan SBE16 İSTANBUL Konferansı’na çok az bir süre kala konferans detayları da hızla şekillenmeye devam ediyor.

Swissotel The Bosphorus İstanbul, GROHE ürünlerini tercih etti!

GROHE ürün yelpazesinin seçkin ürünleri Swissôtel The Bosphorus İstanbul’un yenilenen batı kanadının yeni konseptiyle, mükemmel bir uyum sergiliyor.

The Address Residence'ta 1+1'ler 595 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen The Address Residence projesi The Address İstanbul'un 12. ve 29. katları arasında yer alıyor.Anadolu Yakası Çamlıca'da yükselen proje 48 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Emaar The Address Residence'ta 886 bin dolara 2+1!

48 bin metrekare alan üzerinde yayılan The Address İstanbul projesi Emaar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. The Address Residence projesi The Address İstanbul'un 12. ve 29. katları arasında yer alıyor.

The Address Residence'ta 886 bin dolara 2+1!

48 bin metrekare alan üzerinde yayılan proje The Address İstanbul projesinin 12. ile 29. katları arasında hayata geçiriliyor. Fiyatların dolar bazında hesaplandığı The Address Residence'ta toplamda 320 daire bulunuyor.

The Veliefendi İstanbul satılık Haberi

The Veliefendi İstanbul satılık

The Veliefendi İstanbul fiyat bilgisini vermeden önce projeden bahsedelim. YDA Grup ve Kuruluş İnşaat imzası ile hayata geçirilen projesinde ikinci etap satışları başladı.


Zeytinburnu'nda inşa edilen The Veliefendi Zeytinburnu projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


The İstanbul Veliefendi'de teslimler bu ay sonunda gerçekleşecek. Projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için 120 ay vade yapılıyor. 


The Veliefendi İstanbul projesi 68 bin 33 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Proje  Bakırköy ve Sahil Yolu'na 1 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ise 8 kilometre,  Merter'e 2 kilometre, Topkapı'ya 4 kilometre mesafede inşa ediliyor.


Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen The İstanbul Veliefendi projesinde reception, kuru temizleme, bellboy, kuaför, vale parking hizmetleri, oda servisi, fitness center, concierge, lounge,...