28 / 03 / 2024

9. uluslararası inşaatta kalite zirvesi 11 Ekim'de!

9. uluslararası inşaatta kalite zirvesi 11 Ekim'de!

Türkiye İMSAD tarafından 2009 yılından beri düzenlenen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin dokuzuncusu bu yıl 11 Ekim’de, Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşecek. 



Türkiye İMSAD tarafından 2009 yılından beri düzenlenen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin dokuzuncusu bu yıl 11 Ekim’de yapılacak.  Sektörün her kesiminden 500’ü aşkın katılımcıyı buluşturacak zirvede rekabet ortamının en önemli parametreleri teknoloji, inovasyon, lojistik, AR-GE ve insan faktörü masaya yatırılacak.

İnşaat malzemesi üreticilerinin çatı örgütü Türkiye İMSAD’ın hayata geçirdiği, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak kabul edilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’, bu yıl 11 Ekim’de Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşecek. 

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra, iş ve ekonomi dünyasının önde gelen isimlerinin katılacağı zirve, sektörün her kesiminden 500’ü aşkın katılımcıyı buluşturacak.

Önceki yıllarda gerçekleşen zirvelerde dijitalleşme, Endüstri 4.0, döngüsel ekonomi, AR-GE, inovasyon, kalite enerji verimliliği, akıllı binalar ve şehirler, malzemenin dönüşümü gibi konuları ele alan Türkiye İMSAD, bu yılki zirveyi ‘Rekabetin Şifreleri: Dijitalleşme & İnsan’ temasıyla gerçekleştirecek. Zirvede, ‘içinde bulunduğumuz rekabet ortamında var olabilmek için dijital dönüşümü zamanında yakalamaya odaklanırken insan faktörü nasıl yönetilmeli?’ konusu masaya yatırılacak.


Geri Dön