29 / 03 / 2024

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu



Kalekim, Türkiye inşaat malzemeleri sektörünün çatı örgütü Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından düzenlenecek 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu. 

Kalekim tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından 5 Kasım tarihinde İstanbul’da düzenlenecek, Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, açıklamada paylaşılan 2018 rakamlarına göre, inşaat malzemeleri sanayisi, 85 milyar dolarlık iç pazar büyüklüğüne sahipken, dış pazarda ise 21,5 milyar dolar büyüklüğe ulaştı. İnşaat malzemeleri sanayi, otomotiv ve hazır giyimden sonra en çok ihracat yapan 3. sektör oldu.

İş, ekonomi, medya ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinin konuşmacı olarak katılacağı zirvede, sektörün her kesiminden 500’ü aşkın katılımcı buluşacak. 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde, ihracat hacmindeki ivmenin sürekliliği için yapılması gerekenler, mevcut pazarların dışındaki bölgelere de ulaşma konuları masaya yatırılacak.

- Zirvede "buildingSMART Türkiye" buluşması


Ayrıca zirvede eş zamanlı olarak "Rekabetin Sayısal Hali" başlıklı "buildingSMART Türkiye" buluşması uapılacak. Her biri alanında uzman yabancı konuşmacılar, "openBIM; Hareket, Zihniyet ve Teknoloji", "openBIM Eğitiminde Global Kriter: bSI Sertifikası", "İnşaat Endüstrisinin Amazon Dönemi" başlıklı özel sunumlarını da katılımcılarla paylaşacak.


Konferansla ilgili daha fazla bilgiye  "www.insaatzirve.com" adresinden ulaşmak mümkün.


Geri Dön