26 / 04 / 2024

Filli Boya Capatect İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Filli Boya Capatect İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Filli Boya Capatect, 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu. Zirve, 26 Ekim'de gerçekleşecek..



Filli Boya Capatect 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin platin sponsoru oldu. Zirve, 26 Ekim Perşembe günü Hilton Bomonti Hotel’de gerçekleşecek. Zirvede ‘Sanayi 4.0’ masaya yatırılacak.

 

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği-Türkiye İMSAD’ın hayata geçirdiği, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak kabul edilen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, ‘Geleceğe Yatırım: Dijital Dönüşüm’ temasıyla gerçekleşecek.

 

500’ü aşkın katılımcı

Zirvede, iş, ekonomi, medya ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri konuşmacı olarak yer alacak. ‘8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde sektörün her kesiminden 500’ü aşkın katılımcı buluşacak. 

 

İki oturum, dört sunum, iki söyleşi programı ve ödül töreninin yapılacağı ‘8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin her oturumunda, alanında uzman isimler, değerlendirmelerini katılımcılarla paylaşacak.

 

Sektörü neler bekliyor?

 

Zirve, iki oturumda gerçekleşek. Ayrıca 4 farklı sunum ve 2 söyleşi programı olacak. 

 

Zirvede “Geleceğe Yatırım Oturumu”nda; ‘Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’, ‘Sanayide Dönüşüm İhtiyaçlarımız, Eksiklerimiz’, ‘Dönüşüm Sürecinde Eğitime Yatırımın Önemi/e-eğitim’de Ne Durumdayız?’ ‘Markaların Geleceği Dijital Pazarlamanın Elinde mi?’ konu başlıkları yer alacak. 

 

“Dijital Dönüşüm Oturumu”nda ise ‘Mimaride Dijitalleşme’, ‘BIM’, ‘3D Printing’, ‘Sanayi 4.0’, ‘Sanayide Dijitalleşme’, ‘Türkiye Dijital Dönüşümün Neresinde?’ konu başlıklarıyla son gelişmeler değerlendirilecek. 

 

Zirvede ‘Döngüsel Ekonominin Neresindeyiz?’, ‘Dijitalleşme Sürecinde Değişen Yönetim Anlayışı’, ‘Geleceğin akıllı/dijital fabrikaları nasıl olacak/olmalı?’, ‘Dijital Dönüşümün Getireceği Siber Tehditlerle Nasıl Mücadele Etmeliyiz? gibi sorulara yanıt aranacak.

 


Geri Dön