29 / 03 / 2024

THY pisa

THY pisa

THY Pisa seferlerine başladı. İtalya’daki Pisa kentine bugün ilk seferini yapan Türk Hava Yolları ( THY ) uçağı için Uluslararası Galileo Galilei havaalanında tören düzenlendi.

THY bilet fiyatlarını düşürecek!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, petrol fiyatlarının uçak biletlerini de etkileyeceğini belirterek, “Petrol fiyatlarının düşmesiyle havayolunun gideri yüzde 10 düşmüş olacak. Tabi ki bizim bilet fiyatlarımızda düşecek” dedi.

THY, 2014'te 54,7 milyon yolcu taşıdı!

THY'nin toplam yolcu sayısı 2014 yılında bir önceki yıla göre yüzde 13,3 artışla 54,7 milyona ulaştı.Yolcu sayısında iç hatlarda yüzde 13,2, dış hatlarda yüzde 13,3 artış gerçekleşti.

THY’nin yer hizmetleri ihalesini TGS kazandı!

TAV, TGS Yer Hizmetleri AŞ'nin Türk Hava Yolları'nın (THY) açmış olduğu toplam sekiz havalimanının yer hizmetleri ihalesini kazandığını bildirdi. TGS'nin, söz konusu ihaleyi en iyi teklifi vermek suretiyle kazandığı bildirildi.

THY'de bazı seferler iptal!

THY'de bazı seferler iptal edildi. THY'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, yarın yapılması planlanan karşılıklı bazı seferlerin, meteorolojik beklenti ve olası kapasite azaltılması doğrultusunda iptal edildiği belirtildi.

THY'den sefer iptalleri!

THY'den sefer iptalleri geldi. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bugün beklenen kuvvetli lodos nedeniyle Türk Hava Yolları'nın ( THY ) bazı seferlerinin karşılıklı olarak iptal edildiği bildirildi.

THY yeni markası We're From Turkey'i tanıttı!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, yeni oluşturdukları "We're From Turkey" markası altında Türkiye'nin güzelliklerini satmak istediklerini belirterek, "İnşallah bu projeyle yabancılar daha kolay bu ürünleri alacak" dedi

Cyprus Airways’in tasfiyesi THY'nin satın alması endişesiyle erteleniyor!

Yasadışı devlet yardımı aldığı gerekçesiyle ocak ayında kapısına kilit vurmaya hazırlandığıCyprus Airways’in tasfiyesi Türk Hava Yolları’nın (THY) satın alması endişesiyle erteleniyor. Havayolunun ocakta kapısına kilit vurması bekleniyor.

THY, Manchester'a uçuş sayısını artırıyor!

THY Manchester Müdürü Ersen Engin yaptığı açıklamada, Türk Hava Yolları (THY), yoğun talep üzerine İngiltere'nin Manchester şehri ile İstanbul arasında yaptığı uçuş sayısını artıracağını açıkladı.

THY yolcu sayısı 50 milyonu aştı!

Türk Hava Yolları'nın ( THY ) yolcu sayısı bu yılın ocak-kasım döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13,3 artarak 50,4 milyona ulaştı.

TAV THY'nin 8 havalimanı için teklif verdi!

TAV Havalimanları Holding'in tamamına sahip olduğu HAVAŞ ve bu şirketin yüzde 50 hissedar olduğu TGS Yer Hizmetleri, THY'nin sekiz havalimanının yer hizmetleri için açtığı ihaleye teklif verdi.

THY erken bilet satın almalarda indirim yapıyor!

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, THY, yolcuların biletlerini erken satın almaları halinde tüm yurt içi uçuşlarında 55 liraya uçuş imkanı sağlıyor.

THY Birmingham Avrupa'nın en iyi hava şirketi seçildi!

İngiltere'nin önde gelen medya gruplarından Birmingham Post'un 'İş Ödülleri' gecesinde THY rüzgarı esti. THY Birmingham Ofisi'nin ana sponsorluğunda düzenlenen gece, ülkenin en büyük toplantı salonlarından ICC'de yapıldı.

Erasmus öğrencilerine THY'den yüzde 20 indirim!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu, AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır'ın isteği üzerine Türkiye Ulusal Ajansı arasında imzalanan protokol kapsamında erasmus öğrencilerine tanınan yüzde 15 bilet indirimini yüzde 20'ye çıkardı

THY pisa Haberi

THY pisa

İtalya’daki 9’uncu uçuş noktası Pisa’ya ilk seferini gerçekleştirirken Boeing 737 tipi uçak, havaalanında itfaiyenin oluşturduğu su takı ile karşılandı.


İlk sefer olması sebebiyle uçağın kapısına serilen kırmızı halıda kurdele kesilirken, yerel kostümler giyen görevliler yolculara kırmızı güller verdi.


İstanbul’dan Pisa’ya yapılan ilk sefere katılan THY Pazarlama Müdürü Ahmet Olmuştur ile Pisa Havaalanı Genel Müdürü Gina Giani, ilk sefer olması sebebiyle birlikte pasta kesti.


Açılışa ilişkin yapılan basın açıklamasında, Havaalanı Genel Müdürü Giani, THY’ye Pisa’ya hoşgeldin demekten büyük onur duyduğunu belirterek, THY ile bu şbirliğinin sadece başlangıç olduğunu, bu seferin Toskana ile doğu arasında gerçek bir köprüye dönüşeceğini ifade etti. THY yetkilisi Olmuştur da İtalya’da pek çok noktaya uçtuklarını, Pisa uçuşları dolayısıyla oldukça heyecanlı olduklarını, bu seferin başlamasından ötürü onur duyduklarını kaydetti. Pisa...