29 / 03 / 2024

THY sefer saatleri

THY sefer saatleri

Türk Hava Yolları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Lufthansa Havayolları ile Türk Hava Yolları arasında basında yer aldığı şekilde uzun mesafeli uçuşlarla ilgili bir proje bulunmuyor.

THY Pisa seferlerine başladı!

THY Pisa seferlerine başladı. İtalya’daki Pisa kentine bugün ilk seferini yapan Türk Hava Yolları ( THY ) uçağı için Uluslararası Galileo Galilei havaalanında tören düzenlendi.

THY'nın İtalya'daki yeni rotası Palermo! Biletler 259 dolarından başlıyor!

Türk Hava Yolları (THY), İtalya'nın tarihi turizm şehirlerinden Palermo'ya ilk uçuşunu yaptı. İstanbul'dan sabah saat 06.45'te havalanan TK 1373 sefer sayılı ilk uçak Palermo Havalimanı'na yerel saatle 8.30'da iniş yaptı.

Müjde! Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 ay ücretsiz olacak! İşte o iller, sefer saatleri ve durakları...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri mayıs ayının sona kadar ücretsiz olacak. Peki, sefer saatleri ve durakları belli oldu mu? İşte yanıtı...

THY açıkladı! 296 bin 819 kişiyi tahliye edildi

Türk Hava Yolları (THY), Kahramanmaraş merkez üslü yaşanan depremlerin akabinden 6-21 Şubat arası bölgeye yapılan 1646 sefer ile 296 bin 819 kişinin  boşaltıldığı bilgisini verdi. 

THY Üsküp'te yeni ofis açtı!

Türk Hava Yolları (THY) Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni ofisini açtı. THY, 1998 yılından bu yana sefer gerçekleştirdiği Makedonya'da, iş birliğinin artırılması amacıyla bünyesine yeni bir ofis daha kazandırdı.

Ankara'da metro sefer saatleri uzatılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, gençlerin yoğun talebiyle Ankara’da metroların son sefer saatinin yeniden 24.00’e uzatılması talimatını verdi

Marmaray'da günlük 274 olan sefer sayısı 333'e çıkarıldı!

Dün itibarıyla 7.00 ile 10.00 ve 16.00 ile 20.00 saatleri arasında karşılıklı olarak her 5 dakikada bir sefer yapılmaya başlandı.

Marmaray'da sefer aralığı 5 dakikaya düşecek!

"Yoğun talep üzerine Marmaray'da 274 olan sefer sayısı 333’e çıkarıldı. Dün itibarıyla 7.00 ile 10.00 ve 16.00 ile 20.00 saatleri arasında karşılıklı olarak her 5 dakikada bir sefer yapılmaya başlandı"

THY Ordu-Giresun Havalimanı'na tarifeli sefer düzenleyecek!

THY 'nin, Türkiye 'de deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı 'na tarifeli seferlerin başlatılmasına karar vermesi, iki kentte de sevinçle karşılandı.

İzmir'de ulaşım seferleri yılbaşı gecesi içi sıklaştırıldı!

Yılbaşında geceyi dışarıda geçirecek İzmirliler için ulaşım seferleri sıklaştırıldı. 31 Aralık akşamı, metro bağlantılı çalışan ve ana arterlerde sefer yapan bazı hatlarda son sefer saatleri 01.30 ve 02.00'ye kadar uzatıldı

THY'den sefer iptalleri!

THY'den sefer iptalleri geldi. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bugün beklenen kuvvetli lodos nedeniyle Türk Hava Yolları'nın ( THY ) bazı seferlerinin karşılıklı olarak iptal edildiği bildirildi.

İDO, Yalova-Pendik hattına gece yarısı seferi koydu!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, Yalova - Pendik hattındaki sefer saatleri, yolcuların talep ve de ihtiyaçlarına göre düzenlendi.İDO, Yalova - Pendik hattına gece yarısı seferi koydu.

THY, Ukrayna Kherson'a sefer düzenliyor!

Türk Hava Yolları ( THY ), Ukrayna'nın önemli kentlerinden biri olan Kherson'a sefer düzenlemeye başladı.THY, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Kherson'a ilk etapta haftada 4 sefer yapacak...

THY, Kherson'a sefer düzenlemeye başladı!

Türk Hava Yolları ( THY ), Ukrayna'nın önemli kentlerinden biri olan Kherson'a sefer düzenlemeye başladı.THY, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Kherson'a ilk etapta haftada 4 sefer yapacak.

THY sefer saatleri Haberi

THY sefer saatleri

THY tarafından yapılan açıklama şöyle;


Lufthansa Havayolları tarafından bugün yapılan basın açıklaması sonrasında çok sayıda basın kuruluşunda Türk Hava Yolları ile Lufthansa Havayolları arasında uzun mesafeli uçuşlarda bir ortaklık konusunda  ileri seviyede görüşmeler yapıldığına dair haberler yer almaktadır. 

Star Alliance ortağımız Lufthansa Havayolları ile işbirliklerine yönelik diyaloğumuz sürekli açık olmakla birlikte, Lufthansa Havayolları ile Türk Hava Yolları arasında basında yer aldığı şekilde uzun mesafeli uçuşlarla ilgili bir proje bulunmamaktadır.  

Kamuoyuna saygılarımızla...