28 / 03 / 2024

thyssenkrupp Asansör 2016 turkeybuild

thyssenkrupp Asansör 2016 turkeybuild

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi çözümlerini tanıtan thyssenkrupp Asansör Türkiye’ye ilgi büyük oldu.Şirket, fuarda biri asansör sistemi diğer ticari yürüyen merdiven sistemi olmak üzere iki ürüne odaklandı.

Thyssenkrupp Asansör’den ticari alanlara özel yürüyen merdiven!

thyssenkrupp Asansör, AVM, otel ve ofis gibi alanlar için özel olarak geliştirilen ticari yürüyen merdiven sistemi Velino Classic’i Türkiye pazarına sundu.

Asansör muayene personelinin belgelendirilmesine dair tebliğ!

Asansör Periyodik Kontrollerini Gerçekleştirecek Muayene Personelinin Belgelendirilmesine Dair Tebliğ (SGM: 2016/18) bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

thyssenkrupp asansörlerini 246 metrelik kulede test edecek!

thyssenkrupp Asansör’ün Almanya’nın Rottweil şehrinde inşa ettiği test kulesinde çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.246 metre yüksekliğindeki kulede, asansörlerin en zorlu koşullarda test edileceği 12 adet asansör kuyusu yer alıyor.

thyssenkrupp Asansör Türkiye'nin yeni eğitim merkezi İstanbul'da!

Alanının önde gelen şirketleri arasında yer alan thyssenkrupp Asansör Türkiye, eğitimli insan kaynağı yetiştirmeye yönelik faaliyetlerini İstanbul’da hayata geçireceği eğitim merkezi ile sürdürüyor.

Asansör Yönetmeliği Taslağı yayımlandı!

29 Haziran 2016 tarihinde Resmi Gazete'de Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Avrupa Birliği mevzuatına uyum çerçevesinde (2014/33/AB) Asansör Yönetmeliği taslağı yayımlandı...

thyssenkrupp Asansör, İstanbul Yapı Fuarı’na katıldı!

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi çözümlerini tanıtan thyssenkrupp Asansör Türkiye’ye ilgi büyük oldu.Şirket, fuarda biri asansör sistemi diğer ticari yürüyen merdiven sistemi olmak üzere iki ürüne odaklandı.

thyssenkrupp, halatsız asansörle Türkiye’de lider olacak!

Türkiye’deki son dönem faaliyetleri hakkında bilgi veren thyssenkrupp Asansör Türkiye Genel Müdürü Turgay Şarlı, pazar liderliğini hedeflediklerini söyledi. Şarlı, Almanya ve İspanya’nın bu rakamın çok gerisinde kaldığını ifade etti.

10. Asansör Fuarı İzmir'de kapılarını açtı!

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi 10. Asansör Fuarı İzmir'de 10 Nisan 2016 tarihine kadar sürecek sektörün dev buluşmasında son teknoloji ürünler vizyonda olacak.

Avrasya Asansör Fuarı 20-23 Nisan'da!

Dünya Asansör Sektörü 20 - 23 Nisan 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de buluşuyor. Avrasya Asansör Fuarı; CNR Holding kuruluşlarından ITF-İstanbul Fuarcılık A.Ş. organizasyonuyla CNR EXPO ,İstanbul’da 2.kez düzenleniyor.

ThyssenKrupp yatay ve dikey hareket edebilen asansör sistemi geliştirdi!

ThyssenKrupp, 160 yıldır kullanılan halatlı dikey asansörlerin yerine yatay ve dikey hareket edebilen yeni asansör sistemi geliştirdi. Yeni asansör sisteminin mimariyi etkilemesi bekleniyor.

thyssenkrupp’tan Barselona metrosuna akıllı asansör!

thyssenkrupp Asansör’ün Barselona metrosunun yeni istasyonlarında kullanıma sunduğu asansör ve yürüyen merdivenler her yıl 30 milyon kişiyi taşıyacak. Akıllı asansörler metronun istasyonlara geliş-gidiş saatleri ile koordineli bir şekilde çalışıyor.

thyssenkrupp Asansör Türkiye, İnsana Saygı Ödülü'nü aldı!

İnternet üzerinden yapılan iş başvurularının yüzde 98’ini 13 gün içinde yanıtlayan thyssenkrupp Asansör Türkiye, Kariyer.net İnsana Saygı Ödülü’ne layık görüldü.

Asansör tesisat ücreti 2016!

Yönetmeliklere uygun bir şekilde inşa edilen ve asansörü olan yapılarda tesisat işlemi için belli oranlarda ücretlerin ödenmesi gerekiyor. Peki, asansör tesisat ücreti 2016 ne kadar?

thyssenkrupp Asansör 2016 turkeybuild Haberi

thyssenkrupp Asansör 2016 turkeybuild

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi çözümlerini tanıtan Thyssenkrupp Asansör Türkiye, sektör profesyonellerinden büyük ilgi gördü. Dünya genelinde 150 ülkede faaliyet gösteren Almanya merkezli şirketin uzun yıllara dayanan deneyim ve uzmanlığını ülkemize taşıyan Thyssenkrupp Asansör Türkiye, fuarda biri asansör sistemi, diğeri ticari yürüyen merpen olmak üzere, iki ürüne odaklandı.


Ürünlerle ilgili bilgi veren Thyssenkrupp Asansör Türkiye Genel Müdürü Turgay Şarlı, aynı asansör kuyusu içinde birbirinden bağımsız olarak çalışan iki kabinden oluşan TWIN’in yenilikçi yapısı ile öne çıktığını söyledi. Şarlı, “TWIN, inşaat maliyetlerinin düşmesine, bina içindeki kullanım alanlarının artmasına yardımcı olurken, asansör bekleme ve yolculuk sürelerini de önemli ölçüde azaltıyor. Hız, esneklik ve konforu aynı anda sunabilen TWIN, bina içinde önemli bir alan kazanımı sağlıyor. Bu sayede...