29 / 03 / 2024

ticari amaçlı merkez

ticari amaçlı merkez

Posta yazarı Tamer Heper bir okuyucusunun '8 daireli bir binada daire aldım. Diğer daireler aynı kişiye ait. Kendisi iskan izni aldı. Şimdi kendisi binayı apart olarak kullanıyor. Benim bunda zararım ne olur?' sorusunu yanıtladı.

Bilirkişi raporunda Bahçeşehir Göleti'ndeki inşaat ticari amaç için yapılıyor denildi!

İstanbul Bahçeşehir Gölet’teki parsellere dair imar planının iptali davasında bilirkişi raporu dosyaya eklendi. Raporda, dava konusu planlarda önerilen ticaret alanlarının kar amaçlı ticari faaliyete dönüştüğü açıklandı.

Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyon Çalıştayı düzenlendi!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyon Çalıştayı düzenledi. Başkan Türel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı sırasında Kaleiçi Hizmet Birliği konusunda çalışmalar yaptığını ve Kaleiçi'ne yatırım hamlesi başlattıklarını kaydetti.

Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyon Çalıştayı toplanacak!

Büyükşehir Belediyesi imar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın gerçekleştiği Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyon Çalıştayı toplanacak

Antalya İbradı'da koruma amaçlı imar planı başladı!

Antalya İbradı ilçe merkezinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapımına başlandı. Son aşamasına gelen çalışma Ekim'de bitiyor

Keşan Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi'nde 11 dükkan teslim edildi!

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, dün yaptığı açıklamada, Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nin içerisinde bulunan 11 şahıs dükkânının anahtarlarının teslim edildiğini söyledi.

Murat Altuntaş: Ankaralılar konutları oturum amaçlı alıyor!

Beytepe'de Parktepe Evleri'ni hayata geçiren Şahika Grup Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralıların satın aldığı konutu yatırım için değil, oturmak için aldığını belirterek, "Yatırım amaçlı satışları daha çok Ankara dışından gelen yabancılara yapıyoruz" dedi.

Manisa Encekler Çok Amaçlı Etkinlik Salonu'nun temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği projelerine ve yenileme çalışmalarına Kula’da bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda ilçeye bağlı Encekler Mahallesi’ne kazandırılacak Çok Amaçlı Etkinlik Salonu’nun temeli atıldı.

Samsun Büyükşehir'den çok amaçlı salon ve park!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Eski Büyük Otelin bulunduğu alanda yaptırılan çok amaçlı salon ve yanındaki parkın adını belirlemek için anket yapılacak.

Bingöl Merkez İnönü Mahallesi TOKİ başvurusu başladı!

15 adet konutun yer aldığı TOKİ Bingöl Merkez İnönü Mahallesi projesindeki daireler kurasız olarak satılıyor. Bingöl Merkez İnönü Mahallesi TOKİ başvurusu başladı.

TOKİ Bingöl Merkez İnönü Mahallesi başvuru tarihleri!

TOKİ'nin Bingöl Merkez İnönü Mahallesi'nde hayata geçirdiği projede kalan 15 adet daire satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Bingöl Merkez İnönü Mahallesi başvuru tarihleri...

Malatya Sanat Merkezi'ne çok amaçlı salon inşa ediliyor!

Hizmete girdiği tarihten itibaren vatandaşların yoğun ilgisini çeken ve bir çok alanda verilen kurslarla binlerce kursiyer yetiştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (MABESEM)‘de 200 kişilik çok amaçlı salon oluşturuluyor.

Kozluca çok amaçlı sosyal tesisi açıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kozluca halkına çok amaçlı sosyal tesis olarak hizmet vermesi amacıyla eski belediye hizmet binasında yapılan tadilat çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Karaköprü'de çok amaçlı salon hizmete açıldı!

Karaköprü Belediyesi tarafından Yoğunburç Kırsal Mahallesine yaptırılan çok amaçlı salon vatandaşın hizmetine sunuldu.

ticari amaçlı merkez Haberi

ticari amaçlı merkez

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun  '8 daireli bir binada daire aldım. Diğer daireler aynı kişiye ait. Kendisi iskan izni aldı. Şimdi kendisi binayı apart olarak kullanıyor. Benim bunda zararım ne olur?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

2018’de 8 daireli bir binada daire aldım. Diğer daireler aynı kişiye ait. Kendisi binaya dört daire daha ilave etti ve imar barışına başvurdu. Sonra da iskan izni aldı. Ben de numarataj için imza verdim. Şimdi kendisi binayı apart olarak kullanıyor. Benim bunda zararım ne olur?

- M.Y.

Okuyucumun ne gibi bir zarar uğrayacağını bilme imkanı yok, zarar doğduğunda bu görülür. Ancak bazı hususlardan söz etmek isterim.

Birincisi; kat mülkiyeti kurulabilecek veya kat mülkiyeti kurulmuş binalar imar affına başvurdu ve kendilerine...