26 / 04 / 2024

tiktok video

tiktok video

İnternetin hayatımıza girmesiyle beraber sosyal iletişim platformları ortaya çıkmaya başladı. Dünya'da ve Türkiye'de en yayın kullanılan Tiktok videolarına sınırlama getirdi.

Bir TikTok videosu bir aylık kirayı ödeyebiliyor!

Habertürk yazarı Kadir Kaymakçı bugünkü yazısında bir TikTok videosu bir aylık kirayı ödeyebildiğini yazdı. İşte Kaymakçı'nın  o yazısı...

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

TikTok kullanıcıları müjde! E-ticaret dönemi başlıyor!

TikTok kullanıcılarının işini kolaylaştıracak yeni uygulamasını hayata geçiriyor. "Trendy Beat" ile e-ticaret dönemi başlayacak.

Amazon Prime Video'ya yüzde 400 zam geldi! Sosyal medyada kıyamet koptu, abonelikler iptal ediliyor!

Amazon Prime Video, abonelik ücretlerine yüzde 400 zam geldiğini açıklandı ve bu karar, sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. 

Son dönemde eleştirilen TikTok'a 305 milyon TL'lik dev ceza! Yoksa TikTok kapatılıyor mu?

Son dönemde Türkiye'de de tartışılmaya başlanan Tiktok, bu defa İngilterede'de gündem oldu. 13 yaşın altında 1,4 milyon çocuğun kurallara aykırı olmasına rağmen TikTok kullandığı ortaya çıkınca ünlü sosyal medya platformuna 12,7 milyon sterlin yani yaklaşık olarak 305 milyon TL ceza kesildi. İşte de

Youtube, Instagram, TikTok...  Hangisi daha fazla para kazandırıyor? İşte Influencerların kazançları...

Influencer mesleğinin yaşantımıza dahil olmasıyla birlikte kazançları da merak konusu olmaya devam ediyor. Peki influencerlar ayda kaç lira kazanıyorlar? Youtube, Instagram, TikTok... Hangi mecra daha çok kazandırıyor?

KVKK’dan TikTok’a rekor ceza! Bakın TikTok neden ceza yemiş!

​​​​​​​Kişisel Verileri Koruma Kurulu, çocukların şahsi bilgilerinin görüntülenmesi ve izinsiz veri toplandığı gerekçesiyle TikTok'a 1 milyon 750 bin Türk Lirası para cezası verdi.

 Video konferans sunumu AnkerWork SR500 Hoparlör ile çok zevkli! İşte özellikleri

AnkerWork SR500 Hoparlörü video konferansları daha verimli hale getirmek için kullanışlı, çok amaçlı bir ofis aksesuarıdır.

Netflix, Disney Plus, Prime Video, BluTV ve EXXEN fiyatları ne kadar? 21 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ülkemizde hizmet veren en iyi dijital akış platformu hangisi? Disney, Netflix, Prime Video, BluTV ve EXXEN fiyatları ne kadar? İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi...

ABD’den üniversitelerde TikTok’a yasak kararı!

Daha önce devlet kurumlarında TikTok’u yasaklama kararı alan ABD, yasağın kapsamını genişletiyor.

TikTok’tan yeni özellik! Adeta ‘anne şefkati’ gösterecek!

Kullanıcıların çektikleri videoları yükleyebildiği ve kendi şöhretlerini yaratan konseptiyle ilgi çeken Tiktok uygulamasının üzerinde çalıştığı yeni özellik, büyüklerin beğenisini kazanacak.

Tiktok'a şoke eden ceza! İşte kesilen cezanın nedeni

Yaklaşık 1,5 milyar kullanıcısı olan ve tüm dünyada severek kullanılan sosyal medya hesabı TikTok için kullanıcı verilerine yönelik soruşturma açılmıştı.  Tahkikatın ardından dev firmaya ceza verildi.

TikTok neye uğradığını şaşırdı! İşte TikTok’a kesilen ceza ve nedeni!

60 saniyelik videolar izlemesini ve yayınlamasını sağlayan bir sosyal medya uygulaması olan TikTok zor günler geçiriyor. Fransa’nın ceza kestiği TikTok neye uğradığını şaşırdı. İşte TikTok’a kesilen ceza ve nedeni…

tiktok video Haberi

tiktok video

İnternetin hayatımıza girmesiyle beraber sosyal iletişim platformları ortaya çıkmaya başladı. Dünya'da ve Türkiye'de en yayın kullanılan Tiktok videolarına sınırlama getirdi.

Dünya'da ve Türkiye'de en çok kullanılan sosyal ağlardan biri olan TikTok değişik optimizasyonlarla kullanıcı etkileşimini arttırmaya yöneliş çalışmalarına devam ediyor. Bundan önce 3 dakikaya çıkarılan maksimum video sınırı şimdi üçe katlanarak 10 dakika oldu.

TikTok maksimum video sınırı arttı

Tiktok kullanıcıların farklı efekt ve müziklerle destekleyebildiği TikTok videolarının sınırı 60 saniyeydi. Son zamanlarda maksimum süre uzatılmıştı. En sonunda ise 10 dakikayla sınırlandırıldı. Ne var ki genel amaçlı bir sosyal ağ haline geldikçe farklı amaçlar için çekilen videoların da sürelerinde artış gerçekleşti.

TikTok'tan kripto para...