26 / 04 / 2024

TikTok'tan kripto para kararı!

TikTok'tan kripto para kararı!

Sosyal medya devi TikTok paylaşılan içeriklerde kripto paraların yer almasını yasakladı. 



TikTok’ta bundan böyle kripto paraların ve bazı finansal hizmetlere yönelik paylaşım yapılamayacak. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; popüler uygulama, Dogecoin gibi “meme” kripto paraların trend olmasına yardımcı olmuştu. 

TikTok tan kripto para kararı!

Videolar silinecek

Şirketin yaptığı açıklamada kuralları ihlal eden kullanıcıların videoları otomatik olarak kaldırılacak. Ayrıca ihlale göre de kullanıcın video yüklemesi, yorum yapması gibi özellikleri de kısa süreliğine kısıtlanacak. İhlallerin devam etmesi durumunda kullanıcı profili tamamıyla iptal edilecek. Uygulama önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak.

Kripto para ticareti yapan her 10 kişiden 4'ü kadın!


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön