20 / 04 / 2024

Donald Trump'tan kripto para açıklaması!

Donald Trump'tan kripto para açıklaması!

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump kripto para piyasasını çok tehlikeli bulduğunu açıkladı. 




ABD'nin eski Başkanı Donald Trump dünya çapında büyük ilgili gören ve birçok yatırımcının kullandığı kripto paralarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Trump Kripto Para dünyası etrafında yaratılan heyecana katılmadığını söyleyen Trump "Benim için tek para birimi dolardır. diğerlerini istemiyorum." sözlerini kullandı.

Gelecekte kripto paralar yüzünden büyük çöküşler beklediğini söyleyen Trump, bunun daha önce gördüğümüz krizlere benzemeyeceği, önceki krizleri sollayacağını belirtti

Donald Trump tan kripto para açıklaması!

"Kripto paraları çok tehlikeli buluyorum. Ben her zaman güçlü ABD dolarından yanayım." diyen eski başkan “Kriptoyu hiçbir zaman sevmedim çünkü Dolar sahibi olmayı seviyorum ve para biriminin dolar olması gerektiğini düşünüyorum. Bu sebeple kripto paraların hiçbir zaman büyük bir hayranı olmadım. Ancak bu piyasa git gide büyüyor ve kimse bu konuda bir şey yapmıyor." sözlerine yer verdi.

ABD'de kripto paralar için onay bekleniyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön