19 / 04 / 2024

Bill Gates'ten şok eden kripto para açıklaması! Piyasada dalgalanma yaşanabilir!

Bill Gates'ten şok eden kripto para açıklaması! Piyasada dalgalanma yaşanabilir!

Microsoft kurucu ortağı Bill Gates, neden herhangi bir kripto para yatırımı yapmadığını sonunda açıkladı! Bill Gates'in bu açıklaması kripto para piyasasında bir dalgalanmaya neden olabilir...



Teknoloji devi Microsoft'un kurucu ortağı ve Bill ve Melinda Gates Vakfı'nın eş başkanı olan Bill Gates, uzun süredir kripto paraları eleştirir olmuştu! Geçen sene Şubat ayında kendisi Bitcoin sahibi olmadığını ve olaya tarafsız baktığını söylemişti.

Bill Gates ten şok eden kripto para açıklaması! Piyasada dalgalanma yaşanabilir!Bill Gates, aynı zamanda kriptosuz bir dünyanın daha iyi olacağın vurgulayarak, “Kripto para birimlerinin günümüzdeki çalışma şekli belirli suç faaliyetlerine izin veriyor. Bundan kurtulsak iyi olur." şeklinde konuşmuştu.

Gates'in yeni açıklaması ise kripto paraları derinden etkileyecek gibi gözüküyor. Peki, Bill Gates kripto paralar hakkında ne söyledi? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön