26 / 04 / 2024

Bill Gates'ten şok eden kripto para açıklaması! Piyasada dalgalanma yaşanabilir!

Bill Gates'ten şok eden kripto para açıklaması! Piyasada dalgalanma yaşanabilir!

Microsoft kurucu ortağı Bill Gates, neden herhangi bir kripto para yatırımı yapmadığını sonunda açıkladı! Bill Gates'in bu açıklaması kripto para piyasasında bir dalgalanmaya neden olabilir...



KRİPTO PARALAR TOPLUMA YARARLI DEĞİL

Webtekno'dan Ahmet Batuhan Karataş'ın haberine göre; Microsoft kurucu ortağı Bill Gates, Perşembe günü gerçekleşen bir Reddit AMA etkinliğinde kripto para birimleri hakkındaki görüşlerini açıkladı. Gates, kendine yöneltilen “Bitcoin ve kripto para birimleri hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna şu şekilde cevap verdi:

“Hiç kripto varlığa sahip değilim, ben değerli çıktıları olan şeylere yatırım yapmayı seviyorum.”

Kripto paralardaki sır, gün yüzüne çıktı; kripto paraların asıl düşüş nedeni belli oldu!Bill Gates, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

 “Şirketlerin değeri, nasıl harika ürünler ürettiklerine bağlıdır. Kriptonun değeri, bir başkasının bunun için ödeme yapacağına karar vermesiyle belirleniyor. Diğer yatırım araçları gibi topluma yararlı değil.”

Kripto yatırımcılarına bomba uyarı! Bitcoin ve Ethereum eridikçe eriyor! Kriptoları neler bekliyor?

Gümüş fiyatları ne kadar? 22 Mayıs 2022 gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar...

Kripto para piyasasındaki fırtına 200 bin yatırımcıyı vurdu: Winter is coming!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön