24 / 04 / 2024

Kripto yatırımcıları bu hafta bunu yapın! İslam Memiş'ten son dakika kripto para açıklaması geldi! 

Kripto yatırımcıları bu hafta bunu yapın! İslam Memiş'ten son dakika kripto para açıklaması geldi! 

Altın Piyasaları Uzmanı, ekonomi yorumcusu İslam Memiş, kripto para piyasalarına ilişkin çarpıcı uyarılarda bulundu. Peki Kripto para yatırımcıları ne yapmalı? İşte yatırımcıların merakla araştırdığı o soruların yanıtları...



Musk’ın şirketi Tesla’nın açıkladığı 2022 ikinci çeyrek finansal tablolarında şirketin portföyünde 2021 sonunda yer alan 43 bine yakın Bitcoin’in toplam piyasa değeri de o gün itibariyle 1 milyar 990 milyon dolar seviyesinde bulunuyordu. Tesla tarafından açıklanan 30 Haziran 2022 bilançosunda ise toplam Bitcoin varlığının yüzde 75’inin elden çıkarıldığı görüldü. Hesap basit, bu durumda Tesla’nın elinde 10 bin 750 Bitcoin kalmış durumda. Ve bunların toplam piyasa değeri de bugünkü fiyatlarda bakıldığında 252 milyon dolar olarak belirlendi. Tesla’nın toplam Bitcoin satışlarından elde ettiği nakdin ise 936 milyon dolar olduğuna dikkat çekilirken, Tesla Bitcoin’lerini ortalama 29 bin 23 dolardan nakde çevirdi. Haberin gündeme gelmesiyle beraber, 24 bini zorlamaya çalışan Bitcoin’de yine bir satış baskısı gerçekleşti. 

Kripto yatırımcıları bu hafta bunu yapın! İslam Memiş ten son dakika kripto para açıklaması geldi! 

Dünya'dan Barış Erkaya'nın aktardığına göre; Elon Musk, anında bir açıklama yaptı ve "Satışlarımızın sebebi Çin’deki Covid önlemlerine ilişkin belirsizlik. Nakit pozisyonumuzu en üst düzeye çıkardık" diye konuştu. Musk, gelecekte Bitcoin pozisyonunu yeniden artırabileceğine, Dogecoin portföyünden ise hiçbir satış gerçekleştirmediklerine dikkat çekti. 

Peki Bitcoin'de neler oluyor? Bitcoin'de son durum ne? Kripto para yatırımcıları ne yapmalı? İşte yatırımcıların merakla araştırdığı o soruların yanıtları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön