24 / 04 / 2024

Kripto yatırımcıları bu hafta bunu yapın! İslam Memiş'ten son dakika kripto para açıklaması geldi! 

Kripto yatırımcıları bu hafta bunu yapın! İslam Memiş'ten son dakika kripto para açıklaması geldi! 

Altın Piyasaları Uzmanı, ekonomi yorumcusu İslam Memiş, kripto para piyasalarına ilişkin çarpıcı uyarılarda bulundu. Peki Kripto para yatırımcıları ne yapmalı? İşte yatırımcıların merakla araştırdığı o soruların yanıtları...



Altın Piyasaları Uzmanı, ekonomi yorumcusu İslam Memiş de kripto para piyasalarına ilişkin çarpıcı uyarılarda bulundu. Memiş, Tv100'deki köşesinde kaleme aldığı yazısında, kripto yatırımcılarının dolar endeksini takip etmeleri gerektiğine dikkat çekerek, "Çünkü Fed, 'Bizim paramız güçlü, bizim paramıza güvenin ve satın alın, biz ne dersek o' mesajı vererek algı yapıyor. Fed sonrası yönü daha net göreceğiz" açıklamasında bulundu.

Kripto yatırımcıları bu hafta bunu yapın! İslam Memiş ten son dakika kripto para açıklaması geldi!  

"Gerçek olan şu; kripto paralar ne kadar baskılanırsa bir o kadar da yatırımcısı çoğalıyor, yükseliceğine dair umutlar artıyor" ifadelerini kullanan İslam Memiş, yeni nesile kripto paraları kimsenin unutturamayacağının, bu piyasanın bir kere kabul gördüğünün altını çizdi. Memiş, "Yıl içerisinde yaşanacak yükselişler, önümüzdeki yıllarda yaşanacak yeni gelişmeler bugünlerin aslında manipülasyon yapıldığını ispatlayacak" şeklinde konuştu. 

Kriptoların bu sene baskılandığına dikkat çeken İslam Memiş, 1 yıllık getiride dolar yatırımcısının mı kripto para yatırımcısının mı kazanacağının bekleyerek görüleceğini dile getirdi.

Kripto yatırımcıları bu hafta bunu yapın! İslam Memiş ten son dakika kripto para açıklaması geldi!   

Kripto paralardaki bu yıl yaşanan baskılanmaya ilişkin olarak da değerlendirmelerde bulunan Memiş, "Bu yıl baskılandı, eyvallah. Onu da geçen yılların kazancına sayın derim. Bu haftaki rahatlama önümüzdeki hafta yerini karışık bir seyre bırakabilir" dedi. 

Bu rakamları öğrenmeden altın ve gümüş almayın! Altını olanlar ne yapmalı? Ünlü uzman İslam Memiş açıkladı

Ünlü ekonomist canlı yayında açıkladı! Dolar 8 TL’mi oluyor? Duyanlar şaştı kaldı

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak uyardı: 'Altın koptu gidiyor! Pazarlık yapmadan altın almayın' 

Kripto paralara vergi geliyor mu? Milyonlarca yatırımcıya flaş haber!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön