25 / 04 / 2024

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak uyardı: 'Altın koptu gidiyor! Pazarlık yapmadan altın almayın' 

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak uyardı: 'Altın koptu gidiyor! Pazarlık yapmadan altın almayın' 

Altın fiyatları yeniden yükseliş trendi yakalamaya başladı. Fiyatların yükselmesiyle birlikte uzmanlar ucuz altın alma tavsiyelerinde bulundu. Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak kuyumcuyla pazarlık yapın dedi.



Son günlerde düşüş yaşayan gram altın fiyatları ons altının yeniden 1700'lü rakamların üzerine çıkmasıyla değer kazandı. Altın fiyatlarında yeniden yükseliş trendi başlarken Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak'tan çok konuşulacak fiziki altın yorumu geldi.

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak uyardı: Altın koptu gidiyor! Pazarlık yapmadan altın almayın  

Altın fiyatlarına yönelik Youtube kanalı üzerinden açıklamalarda bulunan ekonomist Hatice Kolçak, dijitalde yer alan gram altın fiyatı ile fiziki altın fiyatı arasında büyük bir makas olduğunu belirtti. Kolçak, piyasada sabit bir fiyatlama olmadığının altını çizerken kuyumculardan fiziki altın alınırken pazarlık yapılması gerektiğini söyledi.

İşte Hatice Kolçak'ın o uyarıları:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön