26 / 04 / 2024

Elon Musk'tan kripto para uyarısı!

Elon Musk'tan kripto para uyarısı!

Tesla'nın sahibi iş insanı Elon Musk Dogecoin ve kripto paralar konusunda vatandaşı uyardı. Musk kripto para konusunda ihtiyatlı davranılması gerektiğini dile getirdi.



Milyarder iş insanı Elon Musk tüm dünya yatırımların hızla arttığı kripto paralar için açıklamalarda bulundu. Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre; milyarder iş insanı Elon Musk, son zamanlarda sık sık gündeme gelen  kripto paraların umut vadettiğini söyledi. Önemli açıklamalar yapan Musk, kripto paralarla ilgili olarak ihtiyatlı yatırım yapılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Son zamanlarda Dogecoin'e yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Musk, Dogecoin için de "Dogecoin kripto para birimlerinin geleceği olabilir" dedi.

Elon Musk tan kripto para uyarısı!

Dogecoin'in geleceğine umutla baktığını söyleyen Musk, Dogecoin'in kripto para birimlerinin kralı olabileceğini ancak bu sebepten dolayı Dogecoin'e her şeyi dahil etmenin doğru olmadığını da vurguladı.

EN BÜYÜK DESTEK MUSK'TAN

Dogecoin'in en büyük destekçisi olan Elon Musk sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar ile Dogecoin'in yükselişine katkı sağlıyor. 

Dogecoin çılgınlığı! 90 milyar dolara yaklaştı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön