18 / 04 / 2024

dogecoin ne oldu

dogecoin ne oldu

İş insanı Elon Musk'ın attığı tweet sonrası Dogecoin'i yüzde 25 oranında değer kazandı.

Uzaya çıkan ilk para Dogecoin olacak!

Kripto para borsası ile ilgili sürekli paylaşım yapan milyarder iş insansı Elon Musk, kripto para borsasının gözde birimlerinden biri olan Dogecoin'in uzaya çıkacak ilk para olacağını dile getirdi. 

Elon Musk'tan kripto para uyarısı!

Tesla'nın sahibi iş insanı Elon Musk Dogecoin ve kripto paralar konusunda vatandaşı uyardı. Musk kripto para konusunda ihtiyatlı davranılması gerektiğini dile getirdi.

2024 kira artış oranı hesapla! Dükkan, iş yeri, konutlarda kira artış oranı ne oldu? Mart 2024 TEFE TÜFE oranları!

Mart ayının gelmesiyle binlerce kişi kiralarını yenilecek kiracılar ve ev sahipleri kira artış oranlarının ne kadar olduğunu araştırıyor.2024 Mart ayı dükkan, iş yeri, konut kira artış oranı belli oldu mu, yüzde kaç? 2024 TÜİK TEFE TÜFE oranları...

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

9 AVM için konkordato talebi verilmişti! AYD Başkanı açıkladı! AVM’leri bu noktaya getiren ne oldu? 

İçine düştükleri finansal krizi aşamayan 9 AVM için konkordato ilan edilmişti. Peki AVM’leri bu noktaya getiren ne oldu? 

1 doların geleceği seviye resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar ne olduğunu şaşıracak! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen döviz kurunun ilerleyen günlerde geleceği seviye resmen belli oldu. Dolar borcu olanlar ne olduğunun şaşıracak.

Tapu harçlarına zam geldi mi? 2023 Tapu harç ücretleri ne kadar oldu?

Temmuz ayı maaş zamlarının belli olmasından sonra pek çok kalemde ödemeler artırıldı. Bu durumda, Tapu harç ücretleri zamlandı mı? sorusu da araştırılmaya başlandı. Peki, Tapu harcına zam geldi mi? 2023 Tapu harç ücretleri ne oldu?

Memur seyyanen zam oranı ne kadar oldu? Seyyanen zam nedir? 

Haziran ayı enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından memur maaşına yapılacak seyyanen detayları da netleşti. Peki, Memur seyyanen zam oranı ne oldu? Seyyanen zam nedir? İşte detaylar...

Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Güncel brent petrol fiyatı ne oldu? 4 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı 

Brent petrolün varil fiyatı dün 76,60 dolara kadar yükselirken, günü 74,65 dolardan tamamladı. Peki Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Güncel brent petrol fiyatı ne oldu? 4 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı.

Seçim sonrası hisseler ve dolar ne oldu? Ekonomistler peş peşe açıkladı!

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması piyasaları etkiledi. Reuters, dolar ve hisselerin durumu hakkında ekonomistlerle konuştu. Seçim sonrası hisseler ve dolar ne oldu? Ekonomistler peş peşe açıkladı!

İzmit körfezinde ne oldu? Neden turkuaz renginde?

İzmit’in göz bebeği olan İzmir Körfezi turkuaz renge boyandı. Körfezin rengi dikkat çekerken merak uyandırdı. Körfez rengi için açıklamalar ve araştırmalar yapıldı. İşte İzmit körfezine ne olduğunun açıklaması burada.

Mısır piyasasında rekabet arttı! Mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Jeopolitik zorluklara karşın Ukrayna ve ABD dünya mısır pazarında önemli oyuncular olmayı sürdürüyor ancak arz ve yüksek fiyat endişesine sahip Çin ve Asya ülkeleri yeni tedarikçi arayışında. Peki mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Piyasalarda son durum ne? Fed toplantısı öncesi dolar, altın ve euro fiyatları ne oldu?

Piyasalar bugün başlayacak ABD Merkez Bankası Fed’in toplantılarına kilitlenmiş durumda. İki gün sürecek toplantılardan çıkacak kararlar öncesi piyasalarda nasıl bir seyir hakim? Dolar ve euroda ilk fiyatlar ne oldu? İşte yanıtları…

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Ford Tourneo Connect active ve Tourneo Custom fiyatı ne kadar oldu? İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi

Premium iç mekana sahip Ford Tourneo Connect active  ve Tourneo Custom yine gözde olmayı başarıyor. Ticari amaçlar için tasarlanmış olsa da, aracın donanım seviyeleri ve özellikleri,  özel kullanıma da uygun hale getirilmiştir.  14 Mart 2023 fiyat listesi ne oldu? İşte detaylar...

dogecoin ne oldu Haberi

dogecoin ne oldu

Dogecoin fiyatlarında hızlı yükseliş meydana geldi. Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre; Dogecoin’in en büyük savunucularından olan Elon Musk, Dogecoin ile Tesla'nın ürettiği ürünlerin satışının gerçekleşebileceğine dair tweet attı. Musk, Dogecoin ile satın almaları henüz başlatmasa da gelecek dönemde nasıl bir yol izleyeceklerine dair ipuçları verdi. Test satışlarının ise ne zaman yapılacağını henüz söylemedi.

Dogecoin bu gelişme ile beraber sert fiyat hareketlerine sahne oldu. Pozitif olarak fiyatlara yansıyan tweet ile birlikte yüzde 25’e yakın prim ortaya çıktı. Güne 0.1554 Dolar seviyesinden başlayan Dogecoin gün içinde en düşük 0.1544 dolar, en yüksek de 0.2014 dolar seviyesine ulaştı. Saat 14:31 itibarıyla Dogecoin yüzde 25 oranında primle 0.1931 dolar seviyesinden alıcı buluyor. Dogecoin bir süredir düşüş eğiliminde ve toparlanma çabası da göstermiyordur.