26 / 04 / 2024

Dogecoin yükselişe geçti!

Dogecoin yükselişe geçti!

İş insanı Elon Musk'ın attığı tweet sonrası Dogecoin'i yüzde 25 oranında değer kazandı.



Dogecoin fiyatlarında hızlı yükseliş meydana geldi. Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre; Dogecoin’in en büyük savunucularından olan Elon Musk, Dogecoin ile Tesla'nın ürettiği ürünlerin satışının gerçekleşebileceğine dair tweet attı. Musk, Dogecoin ile satın almaları henüz başlatmasa da gelecek dönemde nasıl bir yol izleyeceklerine dair ipuçları verdi. Test satışlarının ise ne zaman yapılacağını henüz söylemedi.

Dogecoin bu gelişme ile beraber sert fiyat hareketlerine sahne oldu. Pozitif olarak fiyatlara yansıyan tweet ile birlikte yüzde 25’e yakın prim ortaya çıktı. Güne 0.1554 Dolar seviyesinden başlayan Dogecoin gün içinde en düşük 0.1544 dolar, en yüksek de 0.2014 dolar seviyesine ulaştı. Saat 14:31 itibarıyla Dogecoin yüzde 25 oranında primle 0.1931 dolar seviyesinden alıcı buluyor. Dogecoin bir süredir düşüş eğiliminde ve toparlanma çabası da göstermiyordur.

Dogecoin yükselişe geçti!

Dünyanın en zengin ismi Elon Musk, daha önceden de Bitcoin ile Tesla araçlarının satışını yapmıştı. Sonrasında ise madencilik faaliyetlerinin küresel ısınma ve karbon salınımına sebep olması gerekçesiyle Bitcoin ile satışları durdurmuştu. Sonrasında Bitcoin madencileriyle toplantı yapan Musk, yenilenebilir enerjiye geçilmesi halinde yeniden Bitcoin’le otomobil satışlarına başlayabileceklerini dile getirdi.

Kripto paralar haftanın son gününde değerlendi mi?


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön