26 / 04 / 2024

Rusya'dan flaş kripto para kararı!

Rusya'dan flaş kripto para kararı!

Rusya'dan önemli kripto para için yeni karar alındı. Hükümet kripto para borsalarına yönelik ödemelerin yavaşlatacağını açıkladı.



Rusya Merkez Bankası Birinci Başkan Yardımcısı Sergey Şvetsov, Kripto Para piyasasındaki riskleri konusunda açıklama yaprı. Hürriyet'te yera alan habere göre; Şvetsov, piyasayı büyük bir mayın tarlasına benzetti.

Piyasalar üzerine küresel çapta tartışmalar olduğunu anımsattı. Her ülkenin farklı yaklaşım belirlediğine vurgu yaptı. 

Rusya dan flaş kripto para kararı!

Ödemeler yavaşlayacak

Sergey Şvetsov, "Tüm bunların yüksek teknolojiye sahip finansal bir saadet zinciri gibi çökmesi de ihtimal dahilinde" dedi.

Şvetsov, kripto paraların ‘duygusal’ olarak değerlendiriklen iyice araştırılmadan manipülatif bir şekilde satın alınmasının engellemesi için bankacılık sistemi ile çalışmaya başladıklarını söyledi. "Bu şekilde bankalar, kripto borsalarına ödemeleri yavaşlatacak" dedi.

Şvetsov, kripto paraların ‘duygusal’ olarak nitelenen, iyice araştırılmadan manipülatif bir şekilde satın alınmasının engellemesi için bankacılık sistemi ile çalışmaya başladıklarını söyledi. "Bu şekilde bankalar, kripto borsalarına ödemeleri yavaşlatacak" dedi.

Twitter, Bitcoin ile bahşiş özelliğini hayat geçirecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön