26 / 04 / 2024

Avrupa Merkez Bankası'ndan flaş kripto para raporu!

Avrupa Merkez Bankası'ndan flaş kripto para raporu!

Kripto para birimlerinin kullanım alanının günden güne artması ile kripto paraların ele alınması konusunda üst düzey kurumları harekete geçirdi.



Federal Rezerv Bankası (FED), kripto para raporu yayınlamıştı çok geçmeden Avrupa Merkez Bankası da (AMB) bugün “Finansal İstikrar İncelemesi” adını verdiği raporu yayınladı. AMB tarafından yayınlnan raporda, kripto para birimlerinin artan kullanımının, çok sayıda kurumsal yatırımcının piyasaya girmesinin kripto paraların finansal istikrar için potansiyel riskler oluşturduğuna dikkat çekildi.

Bu altcoinler yeni haftaya damga vuracak! İşte kripto paralardaki düşüşe rağmen bomba gibi gelen 10 altcoin! İşte rapor detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön