26 / 04 / 2024

Avrupa Merkez Bankası'ndan flaş kripto para raporu!

Avrupa Merkez Bankası'ndan flaş kripto para raporu!

Kripto para birimlerinin kullanım alanının günden güne artması ile kripto paraların ele alınması konusunda üst düzey kurumları harekete geçirdi.



bitcoinsistemicom'da yer alan habere göre; Kripto paranın risklerine rağmen bu alana yönelik yatırımcı talebinin çoğaldığını belirten AMB, yaptığı anketin sonuçlarını paylaştı.

Ankete göre Euro bölgesinde yer alan her on haneden biri yani ortalama hanelerin yüzde 10’u Bitcoin (BTC) yada başka bir kripto para birimine yatırım yaptı.

Kripto paralar neden düşüyor? İşte kripto paraları düşüren o 2 kritik etken!

AMB söz konusu ankette Belçika, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda ve İspanya’daki hanelere yer verdi.

Kripto para yatırım oranının Fransa’da yüzde 6 olurken Hollanda’da yüzde 14 olduğu gözlemlendi.

Ankete katılan yatırımcıların yüzde 37’si 999 Euro’ya kadar kripto paraya sahip olduğunu söylerken, yüzde 29’u 1000 ve 4999 Euro arası, yüzde 13’ü ise 5000 ve 9999 Euro arasında kripto paraya sahip olduğunu paylaştı.

Altı ülkede yapılan araştırmada düşük gelirli ailelerin orta gelirli hanelere göre daha fazla kripto paraya sahip olduğu görüldü.

Kripto paralardaki son durum ne? Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin ne kadar?

Kripto paralarla ilgili şok uyarı! Kriptolara yatırım yapanlar dikkat! 

Deneyimli CEO Bitcoin'in yeniden şahlanacağı o tarihi açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön