25 / 04 / 2024

Deneyimli CEO Bitcoin'in yeniden şahlanacağı o tarihi açıkladı!

Deneyimli CEO Bitcoin'in yeniden şahlanacağı o tarihi açıkladı!

Kripto paraların fiyatları, kara günlerin bitip bitmediği ya da fiyatların daha da düşebileceği konusunda yatırımcıların kafalarını karıştırdı. Bir kripto yöneticisi, yılın ikinci yarısında Bitcoin ve bazı altcoin’lerde güçlü bir toparlanmanın söz konusu olabileceğini söyledi.



Sermaye piyasaları ve ödeme sektörlerinde dijital varlıkları desteklemek için kurumsal yatırımcılara son teknoloji blok zinciri özellikli altyapı sağlayan dönüştürücü bir finansal teknoloji şirketi olan PolySign'ın CEO’su Jack McDonald, kripto piyasalarında en kara günlerin geride kalmış olabileceğini ve yatırımcıların önümüzdeki aylarda daha da güçleneceğini belirtti. CEO Jack McDonald; Bitcoin, Ethereum, Solana, Cardano ve diğer kripto para birimlerinin düşen fiyatlarının, nedeninin daha geniş piyasalarla artan bir korelasyonla “riskli, risksiz varlıklar” olarak görülmeleri olduğunu belirtti.

Deneyimli CEO Bitcoin in yeniden şahlanacağı o tarihi açıkladı!

Peki, Bitcoin ne zaman yükselecek? İşte bütün detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön